PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Kral ile Haşhaş Ekimi ( Nİhayet Ekimlere Başladık )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tokmakcı" data-source="post: 276111" data-attributes="member: 19575"><p><strong>Ynt: Kral ile Haşhaş Ekimi ( Nİhayet Ekimlere Başladık )</strong></p><p></p><p>iddaalı konuşsan nolur konuşmasan nolur.ben böleyim kardeş istemiosan yorum ypama bakma yorumlarıma karışma adam benm paylaşımıma yorum yapmş bn tşk ederm.diğer kişiler etmiş etmemiş beni ilgilendrmez.daha yorum sayın 12 online saatin 5 bu kadar süre içinde koca sitede kimin nasıl yorum yaptğını nasıl anlıyon anlayamadım ben bile yeni yeni anlıyom.sen benden önce kayıt olmuşun ama istatistikler diye bişi var profilde gir de senin profil ile benim profil i bi karşılaştır.kim daha ii anlıyo sitede ki yorum ve konulara yapılan teşekkürden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tokmakcı, post: 276111, member: 19575"] [b]Ynt: Kral ile Haşhaş Ekimi ( Nİhayet Ekimlere Başladık )[/b] iddaalı konuşsan nolur konuşmasan nolur.ben böleyim kardeş istemiosan yorum ypama bakma yorumlarıma karışma adam benm paylaşımıma yorum yapmş bn tşk ederm.diğer kişiler etmiş etmemiş beni ilgilendrmez.daha yorum sayın 12 online saatin 5 bu kadar süre içinde koca sitede kimin nasıl yorum yaptğını nasıl anlıyon anlayamadım ben bile yeni yeni anlıyom.sen benden önce kayıt olmuşun ama istatistikler diye bişi var profilde gir de senin profil ile benim profil i bi karşılaştır.kim daha ii anlıyo sitede ki yorum ve konulara yapılan teşekkürden. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Kral ile Haşhaş Ekimi ( Nİhayet Ekimlere Başladık )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt