PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Kral zorda olsa yere betonla gömülmüş demiri çıkarmayı başardı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fahriadak" data-source="post: 759983" data-attributes="member: 48517"><p><strong>Ynt: Kral zorda olsa yere betonla gömülmüş demiri çıkarmayı başardı</strong></p><p></p><p></p><p>kardeşim ben 265 s kullandım diyorum dikkatini çekerim ve ben o traktöre 3 lü 13 alpler kullanıyordum zorlansa da çekebiliyordu. Demem o ki 65 beygir traktör (Masseycilere göre kral) pancar sökerken 5 li patlatma ile nasıl pati çeker bu mudur yani sizin kralınız bu mudur öve öve bitiremediğiniz traktör.. Benim masseye taktığım 3 lü 13 alpleri köyde 2009 model tt 55 e taktık komşu 10 dekar tarla sürecekti, ben güldüm hatta bu çekemez abi geri getirirsin bak dedim adam istersen sende gel farkı gör dedi. velhasıl gittik tarlaya tarla da dağın yamacında baya eğim vardı ve adam düz 1 le o pulluğu salıyordu arkasına bakmıyordu traktör de ne zorlanma ne de kara kuman atma olayı olmadı. Ben de 265 le düz tarla da 1,5 (yani düz birden daha aşağı) ile sürüm yapıyordum çıkan kara dumanı görmeniz lazım ki sizde bilirsiniz.. Bunun üzerine bende gittim 55 liğin 4x4 ünü aldım çok memnununm özellikle yakıt konusunda 4 lü 12 ile mousenin gezdiği pancar tarlasında dekara 1,3 litre mazot yaktım 265 olsa o denli sert tarlada 2 litreye yakın yakardı ki yakıyordu da. Ben 265 i kötülemem ama gerçekten diğer markalarla karşılaştırıldığında hem yakıt fazla hem çekiş az özellikle tek tekerden pati çekme olayı o motorların en kötü huyu..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fahriadak, post: 759983, member: 48517"] [b]Ynt: Kral zorda olsa yere betonla gömülmüş demiri çıkarmayı başardı[/b] kardeşim ben 265 s kullandım diyorum dikkatini çekerim ve ben o traktöre 3 lü 13 alpler kullanıyordum zorlansa da çekebiliyordu. Demem o ki 65 beygir traktör (Masseycilere göre kral) pancar sökerken 5 li patlatma ile nasıl pati çeker bu mudur yani sizin kralınız bu mudur öve öve bitiremediğiniz traktör.. Benim masseye taktığım 3 lü 13 alpleri köyde 2009 model tt 55 e taktık komşu 10 dekar tarla sürecekti, ben güldüm hatta bu çekemez abi geri getirirsin bak dedim adam istersen sende gel farkı gör dedi. velhasıl gittik tarlaya tarla da dağın yamacında baya eğim vardı ve adam düz 1 le o pulluğu salıyordu arkasına bakmıyordu traktör de ne zorlanma ne de kara kuman atma olayı olmadı. Ben de 265 le düz tarla da 1,5 (yani düz birden daha aşağı) ile sürüm yapıyordum çıkan kara dumanı görmeniz lazım ki sizde bilirsiniz.. Bunun üzerine bende gittim 55 liğin 4x4 ünü aldım çok memnununm özellikle yakıt konusunda 4 lü 12 ile mousenin gezdiği pancar tarlasında dekara 1,3 litre mazot yaktım 265 olsa o denli sert tarlada 2 litreye yakın yakardı ki yakıyordu da. Ben 265 i kötülemem ama gerçekten diğer markalarla karşılaştırıldığında hem yakıt fazla hem çekiş az özellikle tek tekerden pati çekme olayı o motorların en kötü huyu.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Kral zorda olsa yere betonla gömülmüş demiri çıkarmayı başardı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt