PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
kraliçe elizabeth ve temel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 144937" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: kraliçe elizabeth ve temel</strong></p><p></p><p>Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,</p><p></p><p>- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?</p><p>- Sevişirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....</p><p></p><p> </p><p></p><p>Uy Paralar : </p><p></p><p> </p><p></p><p>temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ; </p><p>- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?</p><p> </p><p></p><p>Huri-Nuri : </p><p></p><p> </p><p></p><p>temel birgün mahallenin imamına sorar</p><p>hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu?</p><p>hoca:</p><p>evet doğru der</p><p>peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler?</p><p>hoca:</p><p>onada 4 nuri verirler</p><p>temel sinirlenip eve dönmüş</p><p>bi bakmış karısı namaz kılıyo</p><p>sinirlenip basmış tekmeyi</p><p>-orospu mu olacan lan sen?</p><p> </p><p></p><p>Temel Uçakta : </p><p></p><p> </p><p></p><p>Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; </p><p></p><p>Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? </p><p></p><p>Temel: Hayir </p><p></p><p>Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin </p><p></p><p>Temel: Hayir </p><p></p><p>Yer sahibi gider hostese basvurur. </p><p></p><p>Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen </p><p></p><p>Temel: Kalkmam </p><p></p><p>Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel ' in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana: </p><p></p><p>Kaptan: </p><p>-Dedim ki Burasi Trabzon ' a Gitmez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 144937, member: 4065"] [b]Ynt: kraliçe elizabeth ve temel[/b] Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime, - Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun? - Sevişirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu..... Uy Paralar : temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ; - uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....? Huri-Nuri : temel birgün mahallenin imamına sorar hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu? hoca: evet doğru der peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler? hoca: onada 4 nuri verirler temel sinirlenip eve dönmüş bi bakmış karısı namaz kılıyo sinirlenip basmış tekmeyi -orospu mu olacan lan sen? Temel Uçakta : Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: Hayir Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin Temel: Hayir Yer sahibi gider hostese basvurur. Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen Temel: Kalkmam Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel ' in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana: Kaptan: -Dedim ki Burasi Trabzon ' a Gitmez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
kraliçe elizabeth ve temel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt