PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
krank mili degişimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 584630" data-attributes="member: 33118"><p>arkadaşalr köyümüzde bulunan sıfır km olarak alınmış 9-10 aylık çiftçeker(dt) 95 beygir olan bir traktörün krank mili degişmek zorunda kalmış birkaç gün önce</p><p>normalde garanti bitmemiş olmasına ragmende biraz masraf çıkmış dedi bana bahseden kişi</p><p></p><p>acaba bu arıza yani krankmilinin degişmesini gerektirecek arıza neden kaynaklanmış olabilir egilip bükülüp veya kırılıp bu arıza olmuştur yeni parça takıldıgına göre</p><p>yapılan hangi iş buna sebep olabilirki</p><p>normalde bu traktörün sahibinin toplam 4 traktörü var 1000 dönümden biraz fazlada arazisi var traktör daha 250 saat bile degil bildigim kadarıylada traktör sayısı fazla oldugundan bu traktörüne aşırı yüklenmiyorda yeni oldugu için sadece pulluk koble ve patlatma gibi aletler takıyor</p><p>daha fazla detaylı bilgim yok konu hakkında fakat ilk gördügüm yerde sormayıda düşünüyorum(arıza sebebi yaptıgı masraf garanti durumu vsvs ) tabi adamın yarasını deşmek gibi olacak ama arızanın kesin sebebinide en iyi sahibi biliyordur </p><p></p><p>bu konuda fikirleriniz nelerdir arkadaşlar</p><p>bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa memnun olurum</p><p></p><p>not:traktörün markasını yazmıyorum şuan için çünkü marka yazdıgım zaman tarafsız olamıyor birçok arkadaşımız.ilerleyen günlerde konuya yeterince yorum yapıldıgı zaman markada yazacagım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 584630, member: 33118"] arkadaşalr köyümüzde bulunan sıfır km olarak alınmış 9-10 aylık çiftçeker(dt) 95 beygir olan bir traktörün krank mili degişmek zorunda kalmış birkaç gün önce normalde garanti bitmemiş olmasına ragmende biraz masraf çıkmış dedi bana bahseden kişi acaba bu arıza yani krankmilinin degişmesini gerektirecek arıza neden kaynaklanmış olabilir egilip bükülüp veya kırılıp bu arıza olmuştur yeni parça takıldıgına göre yapılan hangi iş buna sebep olabilirki normalde bu traktörün sahibinin toplam 4 traktörü var 1000 dönümden biraz fazlada arazisi var traktör daha 250 saat bile degil bildigim kadarıylada traktör sayısı fazla oldugundan bu traktörüne aşırı yüklenmiyorda yeni oldugu için sadece pulluk koble ve patlatma gibi aletler takıyor daha fazla detaylı bilgim yok konu hakkında fakat ilk gördügüm yerde sormayıda düşünüyorum(arıza sebebi yaptıgı masraf garanti durumu vsvs ) tabi adamın yarasını deşmek gibi olacak ama arızanın kesin sebebinide en iyi sahibi biliyordur bu konuda fikirleriniz nelerdir arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa memnun olurum not:traktörün markasını yazmıyorum şuan için çünkü marka yazdıgım zaman tarafsız olamıyor birçok arkadaşımız.ilerleyen günlerde konuya yeterince yorum yapıldıgı zaman markada yazacagım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
krank mili degişimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt