PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
kubota b1820 için ilaçlama önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="msyildirim" data-source="post: 1429915" data-attributes="member: 96578"><p>Selamlar herkese, amatör olarak uğraştığım bir bahçemiz var ve işlerimiz için kubota b1820 almıştım. Bu traktö 18 olarak bilinmesine rağmen 16 beygir gücünde olarak biliyorum.</p><p>Traktör için küçük bir asılı ilaçlama pompası almak istedim ama genelde 35 barlık pompalarda bile minimum 35 beygir güç yazmışlar. Bu traktörde sorun yaşar mıyım diye bilgi almak istedim. 540 devir ile pompayı çevirebilir mi veya traktörde bir problem oluşur mu sizce? Malesef satıcılara çok güvenemiyorum çünkü malı satmak için sorun olmaz diyebiliyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="msyildirim, post: 1429915, member: 96578"] Selamlar herkese, amatör olarak uğraştığım bir bahçemiz var ve işlerimiz için kubota b1820 almıştım. Bu traktö 18 olarak bilinmesine rağmen 16 beygir gücünde olarak biliyorum. Traktör için küçük bir asılı ilaçlama pompası almak istedim ama genelde 35 barlık pompalarda bile minimum 35 beygir güç yazmışlar. Bu traktörde sorun yaşar mıyım diye bilgi almak istedim. 540 devir ile pompayı çevirebilir mi veya traktörde bir problem oluşur mu sizce? Malesef satıcılara çok güvenemiyorum çünkü malı satmak için sorun olmaz diyebiliyorlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
kubota b1820 için ilaçlama önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt