PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ferhat44" data-source="post: 361901" data-attributes="member: 25046"><p><strong>Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>50 değil 150 senelikte olsa parça sıkıntısı olabilir. Belki sizin bölgenizdeki bayii aktif olabilir servis aktif olabilir ama ben malatyadayım mesela 2 ay bir parçayı beklersem o traktör benim hiç bir işime yaramaz . Sadece kendi şehirinize bakarak yorum yapmayın arkadaşlar. Bunun için marka fanatikliği yapmayın. Ben MF bayisiyim ama mesajıma bakarsan kötü traktör demedim. Parça sıkıntısı da olur demedim ama gerçekten parça çok önemli bir kalem traktör satışında. Bak kendimden sana örnek vereyim. </p><p></p><p>Biz 2002 yılında uzel bayiiliği aldık. 2009 da MF ye geçtik. Parça işinede girmeyi düşndük. Çünkü sanayideki parçacıya verdiğin zaman bayiiliği müşteriyi çok mağdur ediyor.Ayrıca tek kalem olduğu için traktör satışını düşünmüyor doğal olarak parça bayiisi o anda karına bakıyor olan çiftciye oluyor tabiiki bayii ' yede neden? çünkü türk çiftcisi duygusaldır. İlgi ister alaka ister traktörü aldıktan sonrada aldığı firmanın yanında olmasını ister. Parça alırken 3 katı fiyatına aldığı zaman o markanın o dakikadan sonra düşmanı olur. Bunun içinde 3S sistemi traktör bayiiliğinde çok önemlidir. 1 senedir açtık parça dükkanımızı şu anda 200 bin tl ' lik agco parçası getirdik hala daha müşteriye tam anlamıyla cevap veremiyoruz. Şimdi burası önemli Kubota bayiilerinin kaçında bayii yedek parçasınıda yanında getiriyor? Ha getiren bayii vardır ama yedek parça demek 3 tane filtre 5 teneke yağ demek değil.İstediği parçayı sanayi ' ye geldiği zaman bulması önemlidir. Bunun içinde geniş sermaye lazımdır.Kalkıpta sanayideki herhangi bir parçacıya verdiğiniz zaman bir anda 300 bin liralık kubota parçası indirmez dükkanına. Çünkü kaç tane satılıdğını o da takip eder. Düşünün ki bölgenizde 10 tane yeni kubota alındı siz parçacı olarak getirirmisiniz?</p><p></p><p>Sizi anlıyorum çiftci olarak beğeniyorsunuz kubotayı ama lütfen realist olalım gerçekleri görelim, he ben kötü olur parça sıkıntısı olur demiyorum ama şu anda daha yeni zaman gösterecek bunun için kesin konuşmayalım diyorum sadece.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ferhat44, post: 361901, member: 25046"] [b]Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım[/b] 50 değil 150 senelikte olsa parça sıkıntısı olabilir. Belki sizin bölgenizdeki bayii aktif olabilir servis aktif olabilir ama ben malatyadayım mesela 2 ay bir parçayı beklersem o traktör benim hiç bir işime yaramaz . Sadece kendi şehirinize bakarak yorum yapmayın arkadaşlar. Bunun için marka fanatikliği yapmayın. Ben MF bayisiyim ama mesajıma bakarsan kötü traktör demedim. Parça sıkıntısı da olur demedim ama gerçekten parça çok önemli bir kalem traktör satışında. Bak kendimden sana örnek vereyim. Biz 2002 yılında uzel bayiiliği aldık. 2009 da MF ye geçtik. Parça işinede girmeyi düşndük. Çünkü sanayideki parçacıya verdiğin zaman bayiiliği müşteriyi çok mağdur ediyor.Ayrıca tek kalem olduğu için traktör satışını düşünmüyor doğal olarak parça bayiisi o anda karına bakıyor olan çiftciye oluyor tabiiki bayii ' yede neden? çünkü türk çiftcisi duygusaldır. İlgi ister alaka ister traktörü aldıktan sonrada aldığı firmanın yanında olmasını ister. Parça alırken 3 katı fiyatına aldığı zaman o markanın o dakikadan sonra düşmanı olur. Bunun içinde 3S sistemi traktör bayiiliğinde çok önemlidir. 1 senedir açtık parça dükkanımızı şu anda 200 bin tl ' lik agco parçası getirdik hala daha müşteriye tam anlamıyla cevap veremiyoruz. Şimdi burası önemli Kubota bayiilerinin kaçında bayii yedek parçasınıda yanında getiriyor? Ha getiren bayii vardır ama yedek parça demek 3 tane filtre 5 teneke yağ demek değil.İstediği parçayı sanayi ' ye geldiği zaman bulması önemlidir. Bunun içinde geniş sermaye lazımdır.Kalkıpta sanayideki herhangi bir parçacıya verdiğiniz zaman bir anda 300 bin liralık kubota parçası indirmez dükkanına. Çünkü kaç tane satılıdğını o da takip eder. Düşünün ki bölgenizde 10 tane yeni kubota alındı siz parçacı olarak getirirmisiniz? Sizi anlıyorum çiftci olarak beğeniyorsunuz kubotayı ama lütfen realist olalım gerçekleri görelim, he ben kötü olur parça sıkıntısı olur demiyorum ama şu anda daha yeni zaman gösterecek bunun için kesin konuşmayalım diyorum sadece. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt