PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ferhat44" data-source="post: 361907" data-attributes="member: 25046"><p><strong>Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım</strong></p><p></p><p>Şimdi başta şunu ayırt edelim mustafa bey, traktörün kalitesi ayrı bir konu servis-yedek parça - bayiinin aktifliği ayrı şeylerdir. Doğrudur kubota ' lar çok kalitelidirler arıza vermiyecek diye bir şeyde söyleyemezsiniz. Mercedes alıpta 20 km ' de komple şanzıman indiren arkadaşım da oldu ki olabilir kubotada yaşanabilir. Bunu yaşarsanız kubota kötü bir firmada demek yanlış olur. Sonuçta fabrika hatası her şeyde yaşanıyor. Tabii ki kubotada bu az ise eğer kaliteli olduğunu gösterir. Sizin söyleminiz üzere bu yorumu yapıyorum yani bilmeden konuşmak istemiyorum. Ama parça sıkıntısı olmaz demeniz benim sadece kafama yatmayan noktası. </p><p></p><p>Bir diğer nokta ise ithal modellerde bahçe segmenti yani17 ve 24 hp lik traktör diğer firmaların çoğunda yok sanırım. Ama m8540 modelini inceledim 5400 serisinin veya newholland t6000 serisinin yanında çok da farklı bir tarafı yok hatta benim 5400 serisi traktörümün artısı daha fazla geldi tabii ki bunu da ancak kullanan çiftçi kararını verecektir. Bence incelerken kubotayı masseyin nhnin ve jd ninde ithallerine bakmanızı tavsiye ederim.</p><p></p><p>Sorunuza gelirsek eğer Massey ferguson türkiye şu anda satıştan çok parçaya önem veriyor. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Mesela 5400 serisinin ilk satılmaya başlandığında bazı parça fiyatları çok pahalı idi. Bunları bildirir bildirmez hemen muadili parçalarla kıyaslanıp ona göre fiyatları belirlendi. AGCO şu an türkiyede MF logolu bütün traktörlere parça vermek istiyor ve bütün yatırımları bunun üzerine onlar için senede 5000 traktör satmaktansa halı hazırdaki traktörlerin parçalarını vermek daha karlı geliyor onlar için doğal olarak. Bana direk kişisel olarak soruyorsanız bizim bölgemizde ağırlıklı olarak 240 satılıyor zaten şu anda parça dükkanımın %80 i 240 parçasıdır ve müşterilerimden herhangi bir sıkıntı yaşayan yok çok şükür. Benim için müşteri memnuniyeti ilk sıradadır. Onun için kazandığımızı parçaya yatırıyoruz umarım karşılığını alırız inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ferhat44, post: 361907, member: 25046"] [b]Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım[/b] Şimdi başta şunu ayırt edelim mustafa bey, traktörün kalitesi ayrı bir konu servis-yedek parça - bayiinin aktifliği ayrı şeylerdir. Doğrudur kubota ' lar çok kalitelidirler arıza vermiyecek diye bir şeyde söyleyemezsiniz. Mercedes alıpta 20 km ' de komple şanzıman indiren arkadaşım da oldu ki olabilir kubotada yaşanabilir. Bunu yaşarsanız kubota kötü bir firmada demek yanlış olur. Sonuçta fabrika hatası her şeyde yaşanıyor. Tabii ki kubotada bu az ise eğer kaliteli olduğunu gösterir. Sizin söyleminiz üzere bu yorumu yapıyorum yani bilmeden konuşmak istemiyorum. Ama parça sıkıntısı olmaz demeniz benim sadece kafama yatmayan noktası. Bir diğer nokta ise ithal modellerde bahçe segmenti yani17 ve 24 hp lik traktör diğer firmaların çoğunda yok sanırım. Ama m8540 modelini inceledim 5400 serisinin veya newholland t6000 serisinin yanında çok da farklı bir tarafı yok hatta benim 5400 serisi traktörümün artısı daha fazla geldi tabii ki bunu da ancak kullanan çiftçi kararını verecektir. Bence incelerken kubotayı masseyin nhnin ve jd ninde ithallerine bakmanızı tavsiye ederim. Sorunuza gelirsek eğer Massey ferguson türkiye şu anda satıştan çok parçaya önem veriyor. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Mesela 5400 serisinin ilk satılmaya başlandığında bazı parça fiyatları çok pahalı idi. Bunları bildirir bildirmez hemen muadili parçalarla kıyaslanıp ona göre fiyatları belirlendi. AGCO şu an türkiyede MF logolu bütün traktörlere parça vermek istiyor ve bütün yatırımları bunun üzerine onlar için senede 5000 traktör satmaktansa halı hazırdaki traktörlerin parçalarını vermek daha karlı geliyor onlar için doğal olarak. Bana direk kişisel olarak soruyorsanız bizim bölgemizde ağırlıklı olarak 240 satılıyor zaten şu anda parça dükkanımın %80 i 240 parçasıdır ve müşterilerimden herhangi bir sıkıntı yaşayan yok çok şükür. Benim için müşteri memnuniyeti ilk sıradadır. Onun için kazandığımızı parçaya yatırıyoruz umarım karşılığını alırız inşallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt