PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 361910" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım</strong></p><p></p><p>Ferhat bey............</p><p></p><p>sizinle aynı şeyleri konuşuyoruz ancak farklı şeylerden bahsediyoruz.....şimdi bende avensis var bankacı bi arkadaştada benimkinde şeytan kulağına kurşun hiç bi sıkıntı yok ama o zincir kırdı motor yaptırdı 4 bin lira harcadı ama malından çok memnun ...kubotada öyle olacaktır ben aldım belki bi sıkıntısı olacak ama belki bu 100 kişiden 3 kişinin başına gelecek....m8540 ı incelemişsiniz anlaşılan beğenmişsinizde sizde ona rakip olan 5440 yada 35 dir sanırsam ondan iyi olabilir ancak yakıtta mümkün değilki ondan iyi olsun ayrıca fiayatı nedir sizde o traktörün ? en az 20 bin pahalı yada nh deki rakibi en az 20 bin pahalı o fiyata ondan iyisi yok bizim ülkemizde mazotun litresi 4 lira olmaya bir sakız parası kalmış şimdi mf ondan az yakabilirmi ....parça her ithal traktörde yaşanır ama kubota her ne kadar ithal olsada Türkiye piyasında senelerdir var sıkıntı yaşanmaz ancak tabi şöylede bir durum var mutlaka tıurnak kadar bi vida belki 5 sene sonra kırılır ancak 1 hafta sonra gelir ....benim motorum onun haricinde parça kırmasın çok yakmasın beni üzemsinde varsın beni bi hafta bekletsin ....şimdi parçası bol olan yerli malı firma olup sanayiden çıkmayan yokmu ....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 361910, member: 24598"] [b]Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım[/b] Ferhat bey............ sizinle aynı şeyleri konuşuyoruz ancak farklı şeylerden bahsediyoruz.....şimdi bende avensis var bankacı bi arkadaştada benimkinde şeytan kulağına kurşun hiç bi sıkıntı yok ama o zincir kırdı motor yaptırdı 4 bin lira harcadı ama malından çok memnun ...kubotada öyle olacaktır ben aldım belki bi sıkıntısı olacak ama belki bu 100 kişiden 3 kişinin başına gelecek....m8540 ı incelemişsiniz anlaşılan beğenmişsinizde sizde ona rakip olan 5440 yada 35 dir sanırsam ondan iyi olabilir ancak yakıtta mümkün değilki ondan iyi olsun ayrıca fiayatı nedir sizde o traktörün ? en az 20 bin pahalı yada nh deki rakibi en az 20 bin pahalı o fiyata ondan iyisi yok bizim ülkemizde mazotun litresi 4 lira olmaya bir sakız parası kalmış şimdi mf ondan az yakabilirmi ....parça her ithal traktörde yaşanır ama kubota her ne kadar ithal olsada Türkiye piyasında senelerdir var sıkıntı yaşanmaz ancak tabi şöylede bir durum var mutlaka tıurnak kadar bi vida belki 5 sene sonra kırılır ancak 1 hafta sonra gelir ....benim motorum onun haricinde parça kırmasın çok yakmasın beni üzemsinde varsın beni bi hafta bekletsin ....şimdi parçası bol olan yerli malı firma olup sanayiden çıkmayan yokmu .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt