PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ferhat44" data-source="post: 361914" data-attributes="member: 25046"><p><strong>Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım</strong></p><p></p><p>Tabii ki var hak veriyorum size türk olan parçası bol olan her traktör alınır diye birşey söylemiyorum bunu kesinlikle böyle anlamayın. Ben burda size benim traktörümüde övmüyorum. Zaten bu sitede benim bölgemde çok nadir üye var yani bu sitede olmam traktör satmak için değildir tamamen birşeyler öğrenebilmek adına burdayım . Pahalı olmasını söyle açıklayayım Ben 3S sistemi ile çalışıyorum, 20 kişiye yakın çalışsan sayımız. Bütün fuarlara katılmaya çalışıyorum. Çiftçmizi mağdur etmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bir arızası olduğu zaman direk yanına gidiyoruz. Parça dükkanına sermaye bağlıyoruz. Mobil servisi kurduk sayılır çok şükür. Bu kadar yatırımı yapınca doğal olarak bunun bir karşılığı olması lazım . Diğer taraftan adamın birisi çıkıyor X firmanın bayiiliğini alıyor. Ki o firmanın ürünüde gerçekten kaliteli diyelim. Ama tek yaptığı iş traktörün parasını yatırıp kapının önüne koyması oluyor. Sizce bir taraftan bu kadar hizmet veren firma ile öbürünün aynı fiyata vermesi mantıklı acıklanabilrmi?</p><p></p><p>Bu örnek mikro olarak verdim bunu aynı şekilde kurumsal yani direk koç-massey bu kadar yatırım yaparken doğal olarak pahalı olacaktır.Ayrıca kubotanın yakıtını bilmiyorum denemedim yani. Site üyelerimizde yavuz ve yahya bey aldı. Onlarla görüşme fırsatım oluyor. İnşallah bir gün onların traktörünü deneme fırsatımda olur. Eğer ki 5400 serisinden çok farkı varsa bir şey diyemem bence o kadar fark edeceğini sanmıyorum. Bu benim görüşüm sadece. Başkada görüşünüze saygı duyarım alırsanız da şimdiden allah hayırlı uğurlu etsin derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ferhat44, post: 361914, member: 25046"] [b]Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım[/b] Tabii ki var hak veriyorum size türk olan parçası bol olan her traktör alınır diye birşey söylemiyorum bunu kesinlikle böyle anlamayın. Ben burda size benim traktörümüde övmüyorum. Zaten bu sitede benim bölgemde çok nadir üye var yani bu sitede olmam traktör satmak için değildir tamamen birşeyler öğrenebilmek adına burdayım . Pahalı olmasını söyle açıklayayım Ben 3S sistemi ile çalışıyorum, 20 kişiye yakın çalışsan sayımız. Bütün fuarlara katılmaya çalışıyorum. Çiftçmizi mağdur etmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bir arızası olduğu zaman direk yanına gidiyoruz. Parça dükkanına sermaye bağlıyoruz. Mobil servisi kurduk sayılır çok şükür. Bu kadar yatırımı yapınca doğal olarak bunun bir karşılığı olması lazım . Diğer taraftan adamın birisi çıkıyor X firmanın bayiiliğini alıyor. Ki o firmanın ürünüde gerçekten kaliteli diyelim. Ama tek yaptığı iş traktörün parasını yatırıp kapının önüne koyması oluyor. Sizce bir taraftan bu kadar hizmet veren firma ile öbürünün aynı fiyata vermesi mantıklı acıklanabilrmi? Bu örnek mikro olarak verdim bunu aynı şekilde kurumsal yani direk koç-massey bu kadar yatırım yaparken doğal olarak pahalı olacaktır.Ayrıca kubotanın yakıtını bilmiyorum denemedim yani. Site üyelerimizde yavuz ve yahya bey aldı. Onlarla görüşme fırsatım oluyor. İnşallah bir gün onların traktörünü deneme fırsatımda olur. Eğer ki 5400 serisinden çok farkı varsa bir şey diyemem bence o kadar fark edeceğini sanmıyorum. Bu benim görüşüm sadece. Başkada görüşünüze saygı duyarım alırsanız da şimdiden allah hayırlı uğurlu etsin derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt