PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 362030" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım</strong></p><p></p><p>Yorumlarınızı okudum Ferhat kardeşim ile az çok burada tanışmamız oldu abisi nihat beyle Elazıgda tanıştık gercekten Esnaflıkları ve işlerine verdikleri önemi taktir ettim. Biz alıcı olarak gitmedik sadece tanısma amaçlı gittik ve orada 92bg güçündeki 5435 i inceledik konuştuk nihat bey bu işi biliyor ve ciddi yatırım yapmışlar. İnsallah emeklerinin karşılıgını alırlar.. Zaten konuşmalarımızda dikkat ettigim kadarıyla başka markaları karalayarak ön plana çıkmak isteyen bayilere benzemiyorlar. Çaylarını içip sohbet ettik..</p><p></p><p>Ferhat kardeşim öncelikle biliyosun ki kubota m8540 ı ben aldım ve alım sürecinde çok inceledim yine mf 5425 i de inceledim mf5425 ile kubota m8540 denk traktörler katagori olarak aslında mf3635 te yine kubota m8540 ile aynı katagoride ama kubota donanım ve konfor olarak 3600 serisinden daha iyi 5400 serisine daha yakın .. 5435 ise kubota m9540 ile aynı güç segmentinde onu belirteyim.. şimdi 5400 serisi mf nin en cok begendigim serisi idi özellikleri kubota ile benzer artı olarak dyna4 şanzıman var debriajsız vites geçişi yani ve 4 devirliydi sanırım pto kubota da 2 devirli (benim işime 4 devir yaramadıgı için çok önemli görmedim bunu). Kubota nın artısı ise muazzam kırımı ve ön dingili en belirgin.. traktörlerin ikisinide aynı tarlada kullanıp performans larını görmedigim için yakıt ve güç performansı için yorum yapamayacagım.. ama ikiside iddialı traktörler.. Benim 100bg üzeri traktör seçimi yapsam ozaman mf5400 serisi gercekten listemde bulunurdu.. ancak 100 altında kubota ile karşılaştırdıgımda dyna4 şanzıman dışında beni etkilene bişey olmadı. Benim karar verme sürecim de fiyat mukayesesi yapınca arada 15-20bin gibi fiyat farkı ortaya cıkıyor böle olunca.. kubota benim için daha avantajlı oldu ve kubota dan yana seçimimi yaptım.. mesela 5445 ve daha büyüklerinin etkileyici motor degerleri var 100bg üzerinde kubota m108s ile aynı segmentteler onlarda....</p><p></p><p>Eger bütçe sorununuz yoksa kubota m40 ile mf5400 serisi arasında istediginizi alabilirsiniz ikiside güzel seçim olurdu. Tabi bi gün aynı tarlada deneme fırsatımız olursa yorumlarımız değişir kim bilir.. Ferhat kardeşimi herzaman beklerim.. mf yi bizim bölgemizde bi yerlere getireceklerdir işlerine önem veriyorlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 362030, member: 2401"] [b]Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım[/b] Yorumlarınızı okudum Ferhat kardeşim ile az çok burada tanışmamız oldu abisi nihat beyle Elazıgda tanıştık gercekten Esnaflıkları ve işlerine verdikleri önemi taktir ettim. Biz alıcı olarak gitmedik sadece tanısma amaçlı gittik ve orada 92bg güçündeki 5435 i inceledik konuştuk nihat bey bu işi biliyor ve ciddi yatırım yapmışlar. İnsallah emeklerinin karşılıgını alırlar.. Zaten konuşmalarımızda dikkat ettigim kadarıyla başka markaları karalayarak ön plana çıkmak isteyen bayilere benzemiyorlar. Çaylarını içip sohbet ettik.. Ferhat kardeşim öncelikle biliyosun ki kubota m8540 ı ben aldım ve alım sürecinde çok inceledim yine mf 5425 i de inceledim mf5425 ile kubota m8540 denk traktörler katagori olarak aslında mf3635 te yine kubota m8540 ile aynı katagoride ama kubota donanım ve konfor olarak 3600 serisinden daha iyi 5400 serisine daha yakın .. 5435 ise kubota m9540 ile aynı güç segmentinde onu belirteyim.. şimdi 5400 serisi mf nin en cok begendigim serisi idi özellikleri kubota ile benzer artı olarak dyna4 şanzıman var debriajsız vites geçişi yani ve 4 devirliydi sanırım pto kubota da 2 devirli (benim işime 4 devir yaramadıgı için çok önemli görmedim bunu). Kubota nın artısı ise muazzam kırımı ve ön dingili en belirgin.. traktörlerin ikisinide aynı tarlada kullanıp performans larını görmedigim için yakıt ve güç performansı için yorum yapamayacagım.. ama ikiside iddialı traktörler.. Benim 100bg üzeri traktör seçimi yapsam ozaman mf5400 serisi gercekten listemde bulunurdu.. ancak 100 altında kubota ile karşılaştırdıgımda dyna4 şanzıman dışında beni etkilene bişey olmadı. Benim karar verme sürecim de fiyat mukayesesi yapınca arada 15-20bin gibi fiyat farkı ortaya cıkıyor böle olunca.. kubota benim için daha avantajlı oldu ve kubota dan yana seçimimi yaptım.. mesela 5445 ve daha büyüklerinin etkileyici motor degerleri var 100bg üzerinde kubota m108s ile aynı segmentteler onlarda.... Eger bütçe sorununuz yoksa kubota m40 ile mf5400 serisi arasında istediginizi alabilirsiniz ikiside güzel seçim olurdu. Tabi bi gün aynı tarlada deneme fırsatımız olursa yorumlarımız değişir kim bilir.. Ferhat kardeşimi herzaman beklerim.. mf yi bizim bölgemizde bi yerlere getireceklerdir işlerine önem veriyorlar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt