PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ferhat44" data-source="post: 365093" data-attributes="member: 25046"><p><strong>Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Yavuz bey gercekten iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Başta şunu söyleyeyim abim ve ben bu işi sadece para kazanmak amaçlı yapmıyoruz, tabii ki bu kadar uğraşımızın karşılığını almak istiyoruz ama traktör işi bizim için vazgeçilmez. Baba mesleği derler ya babamın bu sektörde yaklaşık 42 yıllık bir deneyimi var bizde inşallah onun bu temiz geçmişini bu işte devam ettirmek.</p><p></p><p>Sizinde söylediğiniz gibi marka kötülemek bu işte en yanlış politikadır. Önemli olan ürün gamınızı müşteriye iyi tanıtıp ürünü satmakdır. Siz eğer satış sonrasında, satışta ve serviste memnun ederseniz MF olur tümosan olur erkunt olur fark etmez her türlü bu işi yaparsınız. </p><p></p><p>Sizin kubota tercihinizi ise saygıyla karşılıyorum. Dediğiniz gibi 5400 serisi ile fiyat farkı var. Ama tabiki siz bir risk almışsınız bölgenizde bulunmayan bir traktörü getirmişsiniz. İkinci el deki değer kaybı riskiniz var, belki ilerde beklemediğinizdende fazla iyi olabilir. Bunu zaman gösterecek. İnşallah bir gün deneme fırsatımız olur gerçekten sonucunu merak ediyorum çünkü kubota kullanıcıları ciddi manada övüyorlar traktörlerini. İyi de çıksa kötü de çıksa biz artık o bölgedeyiz inşallah dostluğumzda uzun yıllar devam eder yavuz bey bir gün kısmet olur gelir çayımızı içer deneriz traktörleri.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ferhat44, post: 365093, member: 25046"] [b]Ynt: kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım[/b] Yavuz bey gercekten iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Başta şunu söyleyeyim abim ve ben bu işi sadece para kazanmak amaçlı yapmıyoruz, tabii ki bu kadar uğraşımızın karşılığını almak istiyoruz ama traktör işi bizim için vazgeçilmez. Baba mesleği derler ya babamın bu sektörde yaklaşık 42 yıllık bir deneyimi var bizde inşallah onun bu temiz geçmişini bu işte devam ettirmek. Sizinde söylediğiniz gibi marka kötülemek bu işte en yanlış politikadır. Önemli olan ürün gamınızı müşteriye iyi tanıtıp ürünü satmakdır. Siz eğer satış sonrasında, satışta ve serviste memnun ederseniz MF olur tümosan olur erkunt olur fark etmez her türlü bu işi yaparsınız. Sizin kubota tercihinizi ise saygıyla karşılıyorum. Dediğiniz gibi 5400 serisi ile fiyat farkı var. Ama tabiki siz bir risk almışsınız bölgenizde bulunmayan bir traktörü getirmişsiniz. İkinci el deki değer kaybı riskiniz var, belki ilerde beklemediğinizdende fazla iyi olabilir. Bunu zaman gösterecek. İnşallah bir gün deneme fırsatımız olur gerçekten sonucunu merak ediyorum çünkü kubota kullanıcıları ciddi manada övüyorlar traktörlerini. İyi de çıksa kötü de çıksa biz artık o bölgedeyiz inşallah dostluğumzda uzun yıllar devam eder yavuz bey bir gün kısmet olur gelir çayımızı içer deneriz traktörleri. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
kubota B2530 mu foton 254 mü?yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt