PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kubota düşüncem.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 874536" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: kubota düşüncem.</strong></p><p></p><p>bunu düşündüm</p><p>Jd parca konusunda tekel haliyle fiyatlar pahali</p><p>6930 debriyaj balatasi ufak tefek bakin derken 6800 lira aldi motor 8000 saati geçtiayri </p><p>YYakut tanki delinmiş neticede plastik 2300 servis ücreti 300 derken silinti</p><p>Yakut olarak fazla yakdigi düşüncesindeyim kubota dene olacak oeger serbiz ve yedek parçada silinticikmazsa</p><p>Filoda ddüzenleme olabilibunun yaninda class ducunuyorum.mesela arion 430 CIS 70 bin son</p><p>Massey 6460 son 190 bin 2013 modeli </p><p>Jd servis yeterli gelmeyecek r veya RC serileri fendle kiyasla neredeyse fendt aldiracak</p><p>Jd yi bazdan sildim yani</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 874536, member: 4065"] [b]Ynt: kubota düşüncem.[/b] bunu düşündüm Jd parca konusunda tekel haliyle fiyatlar pahali 6930 debriyaj balatasi ufak tefek bakin derken 6800 lira aldi motor 8000 saati geçtiayri YYakut tanki delinmiş neticede plastik 2300 servis ücreti 300 derken silinti Yakut olarak fazla yakdigi düşüncesindeyim kubota dene olacak oeger serbiz ve yedek parçada silinticikmazsa Filoda ddüzenleme olabilibunun yaninda class ducunuyorum.mesela arion 430 CIS 70 bin son Massey 6460 son 190 bin 2013 modeli Jd servis yeterli gelmeyecek r veya RC serileri fendle kiyasla neredeyse fendt aldiracak Jd yi bazdan sildim yani [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kubota düşüncem.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt