PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ NELERDİR ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 442032" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: KUBOTA HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ NELERDİR ??</strong></p><p></p><p>Şimdi size şöyle diyeyim. 100 kg lık ve 85 kg lık iki insanı ele alalım. Sizce hangisi daha kuvvetlidir? Kuvveti kilosuna göre mi belirleriz yoksa yağ-kas oranına yahut yapılan işi ne kadar çabuklukta ve ne kadar atik olup olmadığına göre mi? Bir motorda ağırlık önemlidir ama bi yere kadar. Şimdi sizin baktığınız tonajlar ne ise odur bende tam bilmiyorum ama M 9540 modelinin 3500 kg dan fazla olduğunu biliyorum. Önünde 500 kg ağırlık var. Şimdi Erkunt Traktörlere ağır diyorlar pulluğu ondan çekiyor, ondan çekişmelerde motorları alıyor diyorlar. Ama kullanıcıların şikayeti nedir? Çabucak bayılması. Çabucak vites düşürmesi ve yolda seri bir şekilde giderken yakıtının artması. Ben kötüleme yapmadım sadece bir örnek verdim. Bir tasarım yapılırken her yönden düşünülmelidir. Şimdi çifçi galerici değildir. Bir malı alır ve onu en verimli bir şekilde kullanmak ister. En azından 15 sene kullanmalıyım gözüyle bakmalıdır. Peki bu dayanıklılık nasıl sağlanır? Bu dayanıklılık kullanılan malzeme kalitesi ile, yapılan işçilik kalitesi ile ve motorun kendini koruması ile. Bence Kubotaların ağırlığı tam idealdir. Aynı Steyrlar gibi. Ağırlık her yerine eşit olarak dağılmıştır. Ağır olduğu zaman bir makina bu ağırlığı taşıyabilecek bir güç gerekir. Neden şişmanlık sağlıklı değildir? Çünkü insanı dirençten düşürür. Önemli olan fit olabilmektir. Çok yazmak istemiyorum. Kubota da gördüğümüz kadarıyla fit olabilmeyi başarmış bir markadır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 442032, member: 919"] [b]Ynt: KUBOTA HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ NELERDİR ??[/b] Şimdi size şöyle diyeyim. 100 kg lık ve 85 kg lık iki insanı ele alalım. Sizce hangisi daha kuvvetlidir? Kuvveti kilosuna göre mi belirleriz yoksa yağ-kas oranına yahut yapılan işi ne kadar çabuklukta ve ne kadar atik olup olmadığına göre mi? Bir motorda ağırlık önemlidir ama bi yere kadar. Şimdi sizin baktığınız tonajlar ne ise odur bende tam bilmiyorum ama M 9540 modelinin 3500 kg dan fazla olduğunu biliyorum. Önünde 500 kg ağırlık var. Şimdi Erkunt Traktörlere ağır diyorlar pulluğu ondan çekiyor, ondan çekişmelerde motorları alıyor diyorlar. Ama kullanıcıların şikayeti nedir? Çabucak bayılması. Çabucak vites düşürmesi ve yolda seri bir şekilde giderken yakıtının artması. Ben kötüleme yapmadım sadece bir örnek verdim. Bir tasarım yapılırken her yönden düşünülmelidir. Şimdi çifçi galerici değildir. Bir malı alır ve onu en verimli bir şekilde kullanmak ister. En azından 15 sene kullanmalıyım gözüyle bakmalıdır. Peki bu dayanıklılık nasıl sağlanır? Bu dayanıklılık kullanılan malzeme kalitesi ile, yapılan işçilik kalitesi ile ve motorun kendini koruması ile. Bence Kubotaların ağırlığı tam idealdir. Aynı Steyrlar gibi. Ağırlık her yerine eşit olarak dağılmıştır. Ağır olduğu zaman bir makina bu ağırlığı taşıyabilecek bir güç gerekir. Neden şişmanlık sağlıklı değildir? Çünkü insanı dirençten düşürür. Önemli olan fit olabilmektir. Çok yazmak istemiyorum. Kubota da gördüğümüz kadarıyla fit olabilmeyi başarmış bir markadır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ NELERDİR ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt