PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 229641" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>valla ben bizzat mahrubeni yetkilileriyle konustum herturlu destegi sağlarız diyorlar ve parca gerekirse elimizdeki motorlardan söker veririz diyorlar herseyine kefiliz diyorlar.. bilmiyorum ben bi aksilik cıkmassa fiyatta da anlaşırsak alacagım.. kullanan en az 10 kişi ile konustum kimse olumsuz bişey demedi herkes çok memnun.. adanada 398mf si olan biriyle konustum bide kubota me9000 almış diyor hem çekişte hemde yakıtta kubota daha iyi fakat ikinci eli yok tek sorun o..</p><p>bitane 286g kullanıcısıyla konustum oda deneme traktörunu 2 gun kullanmış harika diyordu hatta bende almayı düşünüyorum diyordu ikinci eli düşündürüyor yoksa yakıtı 286gold dan daha azdı ve çok hoş traktördu dedi.. daha bi çok kullanıcıyla konustum.. hemsi bu yönde bilgi verdi.. tm120 nın pullugunu takıp sürüm yapan olmuş ve cok iyi cektigini kesinlikle bogulma olmadıgını dedi.. ve yoldada cok hızlı oldugunu.. 2.5 dönumde 3 litre yakıtının oldugunu tm120 nınse aynı toprakta 4litre yaktıgını söyledi.. ve söyleyende tm120 nın sahibi.. </p><p>ve traktörun ön dingili diger çiftçekerler gibi bakım istemiyor ve kırımı çok yüksek.. intercooller olması ve shutle levyede cabası.. bu fiyata böle traktör bulmak zor..sonucta japon kalitesi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 229641, member: 2401"] [b]Ynt: KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO[/b] valla ben bizzat mahrubeni yetkilileriyle konustum herturlu destegi sağlarız diyorlar ve parca gerekirse elimizdeki motorlardan söker veririz diyorlar herseyine kefiliz diyorlar.. bilmiyorum ben bi aksilik cıkmassa fiyatta da anlaşırsak alacagım.. kullanan en az 10 kişi ile konustum kimse olumsuz bişey demedi herkes çok memnun.. adanada 398mf si olan biriyle konustum bide kubota me9000 almış diyor hem çekişte hemde yakıtta kubota daha iyi fakat ikinci eli yok tek sorun o.. bitane 286g kullanıcısıyla konustum oda deneme traktörunu 2 gun kullanmış harika diyordu hatta bende almayı düşünüyorum diyordu ikinci eli düşündürüyor yoksa yakıtı 286gold dan daha azdı ve çok hoş traktördu dedi.. daha bi çok kullanıcıyla konustum.. hemsi bu yönde bilgi verdi.. tm120 nın pullugunu takıp sürüm yapan olmuş ve cok iyi cektigini kesinlikle bogulma olmadıgını dedi.. ve yoldada cok hızlı oldugunu.. 2.5 dönumde 3 litre yakıtının oldugunu tm120 nınse aynı toprakta 4litre yaktıgını söyledi.. ve söyleyende tm120 nın sahibi.. ve traktörun ön dingili diger çiftçekerler gibi bakım istemiyor ve kırımı çok yüksek.. intercooller olması ve shutle levyede cabası.. bu fiyata böle traktör bulmak zor..sonucta japon kalitesi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt