PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="canakcalı" data-source="post: 231093" data-attributes="member: 13062"><p><strong>Ynt: KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bizde 4 ay önce bu videodaki traktorü aldık gecenlerde yetkili satıcısyla konstum bu servis olayını sordum yakın bi tarihte gezici servis aracıyla satılan traktorleri bizzat yerinde teknik bakımını 3 ayda bir dolasarak kullanıcılara ulasmayı planladıklarını söylediler şüphe duyacak ben herhangi bi sorun olmadıgını düşünüyorum çünkü bunun satıcısı temsa bayisi bu size bi güven verir herhalde almak için kuşku duyan arkadaşlar var isterseler biraz daha kıyaslama yapıp piyasadaki traktör fiyatlarını göz önünde bulundurarak ona göre karar vermelerini isterim çünkü bu fiyatlarda bu traktörler bulunucagını zannetmiyorum başta japon kalitesi farkı da bu kullanıcı olmama rağmen ben gerçekten çok memenunum hem yakıt konusunda hemde çekiş konusunda bide pratiklik bakımında önemli bi traktör açıkçası.test traktörünü kullandıktan sonra eminimki bu traktör hakkında şüphelerinizin kalmayacağına emin olabilirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="canakcalı, post: 231093, member: 13062"] [b]Ynt: KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO[/b] arkadaşlar bizde 4 ay önce bu videodaki traktorü aldık gecenlerde yetkili satıcısyla konstum bu servis olayını sordum yakın bi tarihte gezici servis aracıyla satılan traktorleri bizzat yerinde teknik bakımını 3 ayda bir dolasarak kullanıcılara ulasmayı planladıklarını söylediler şüphe duyacak ben herhangi bi sorun olmadıgını düşünüyorum çünkü bunun satıcısı temsa bayisi bu size bi güven verir herhalde almak için kuşku duyan arkadaşlar var isterseler biraz daha kıyaslama yapıp piyasadaki traktör fiyatlarını göz önünde bulundurarak ona göre karar vermelerini isterim çünkü bu fiyatlarda bu traktörler bulunucagını zannetmiyorum başta japon kalitesi farkı da bu kullanıcı olmama rağmen ben gerçekten çok memenunum hem yakıt konusunda hemde çekiş konusunda bide pratiklik bakımında önemli bi traktör açıkçası.test traktörünü kullandıktan sonra eminimki bu traktör hakkında şüphelerinizin kalmayacağına emin olabilirim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA KARDA OTOBÜS CEKİYO
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt