PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota m135gx2 hayırlı olsun.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="feodal yönetici" data-source="post: 1403008" data-attributes="member: 88170"><p>Arkadaşlar fiyatı 610.000 TL Kayseri'de yaşıyoruz. Bir kere kubota japon malı o yüzden daha mantıklı. Çekişi benim 6.120 ye göre gayet iyi tabii arada beygir farkı var o da var. Dayanıklı olarak daha kubotanin fazla bir şeyini görmedik daha yeni 1 ay ancak oluyor alalı. New Hollandı değiştirme sebebimiz fazla arıza yaptı. Muhtemelen kubota çoğu dalda daha kalitelidir. Benim teknik verilerden anladığım kadarıyla daha fazla avantajı var kubotanin. Ayrıca teşekkür ederim Allah hepimize kaliteli traktörler nasip etsin. Allah razı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="feodal yönetici, post: 1403008, member: 88170"] Arkadaşlar fiyatı 610.000 TL Kayseri'de yaşıyoruz. Bir kere kubota japon malı o yüzden daha mantıklı. Çekişi benim 6.120 ye göre gayet iyi tabii arada beygir farkı var o da var. Dayanıklı olarak daha kubotanin fazla bir şeyini görmedik daha yeni 1 ay ancak oluyor alalı. New Hollandı değiştirme sebebimiz fazla arıza yaptı. Muhtemelen kubota çoğu dalda daha kalitelidir. Benim teknik verilerden anladığım kadarıyla daha fazla avantajı var kubotanin. Ayrıca teşekkür ederim Allah hepimize kaliteli traktörler nasip etsin. Allah razı olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota m135gx2 hayırlı olsun.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt