PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 1030781" data-attributes="member: 21067"><p>Barış bir yol buldun. Tavsiyem hiç durma, bu yoldan yürü. </p><p></p><p>Başarılı olursan olacakları şimdiden yazayım ben sana:</p><p></p><p>1-) ilk olarak özel sipariş ile isteyenlere perakende satışlar yaparsın. </p><p>2-) yöntem başarısını be dayanıklılığını kanıtlarsa, 2. adımda bu yöntemi, tüm traktörlerderde kullanılabilen üniversal bi sisteme dönüştürürsün. </p><p></p><p>Not: Bu sistemin patenti olmaz. Faydalı model ise çok kolay delinir. Başvuracağın koruma "endüstriyel tasarım tescili". Bunu araştır. Çalışır bir tasarım bitişi anda tescil için başvur. </p><p></p><p>3-)Üülke içinde traktör yedek parça satan firmalara toptan mal göndermeye başlarsın. </p><p></p><p>4-) E-lift bulunmayan sıfır traktörlere özel kitler hazırlayıp traktör firmaları ile çözüm ortaklıklarına girersin. </p><p></p><p>Önüm açık. Ben yol haritasını çizdim. Bundan sonrası sana ait [emoji3]</p><p></p><p>Not: ön hidrolik sistemlerine yoğun bir talebin olmayacağını söylemiştim. Bu ürün için ise tam tersini söylüyorum. Önü açık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 1030781, member: 21067"] Barış bir yol buldun. Tavsiyem hiç durma, bu yoldan yürü. Başarılı olursan olacakları şimdiden yazayım ben sana: 1-) ilk olarak özel sipariş ile isteyenlere perakende satışlar yaparsın. 2-) yöntem başarısını be dayanıklılığını kanıtlarsa, 2. adımda bu yöntemi, tüm traktörlerderde kullanılabilen üniversal bi sisteme dönüştürürsün. Not: Bu sistemin patenti olmaz. Faydalı model ise çok kolay delinir. Başvuracağın koruma "endüstriyel tasarım tescili". Bunu araştır. Çalışır bir tasarım bitişi anda tescil için başvur. 3-)Üülke içinde traktör yedek parça satan firmalara toptan mal göndermeye başlarsın. 4-) E-lift bulunmayan sıfır traktörlere özel kitler hazırlayıp traktör firmaları ile çözüm ortaklıklarına girersin. Önüm açık. Ben yol haritasını çizdim. Bundan sonrası sana ait [emoji3] Not: ön hidrolik sistemlerine yoğun bir talebin olmayacağını söylemiştim. Bu ürün için ise tam tersini söylüyorum. Önü açık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt