PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 1179134" data-attributes="member: 426"><p>Delikanlılıktan bahsedip kolpaçino repliği ile mi giriş yapıyorsun konuya Hayırdır İngiltere prensi ile mi konuşuyoruz ? boş eleştiri yapmayın adam bir çalışma yapmış zaman harcamış emek harcamış kaldı ki bunu ihtiyacı olan üyelere yaymak onların kullanıma sunmak adına yapıyor daha önce hostes koltuğu çalışması da oldu Yok işte benim motorlarımda zaten var bu buluş zaten var ilk kez sen keşfetmiyorsun tarzında konuya girip garanti ve faturadan çıkman yanlış Kimse bedava emek sarfetmez boşa zaman harcamaz adam sistemi oturtmuş bir maliyet çıkartır çiftçiye uygun halde sunar tanısan böyle boş konuşmazdın Varsa daha iyisini bilen paket sistem oluştursun sunsun geliş fiyatına he yoksa boş yorum yapmasın Yabancı forumda İngilizce araştıramam ilkokul mezunuyum senin kadar yabancı dil yoktur bende [emoji3]</p><p>akıl verme senin aklın fikrin sende kalsın burası Bilgi deneyim paylaşımı akıl verme forumu değil beni de bilen bilir burada olayı küçümseyip garanti faturadan çıkmandan dolayı yazıyorum bunları daha iyisini sen yap araştır o yabancı forumları kur sistemi ver hayrına gelişine millete akıl vereceğine...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 1179134, member: 426"] Delikanlılıktan bahsedip kolpaçino repliği ile mi giriş yapıyorsun konuya Hayırdır İngiltere prensi ile mi konuşuyoruz ? boş eleştiri yapmayın adam bir çalışma yapmış zaman harcamış emek harcamış kaldı ki bunu ihtiyacı olan üyelere yaymak onların kullanıma sunmak adına yapıyor daha önce hostes koltuğu çalışması da oldu Yok işte benim motorlarımda zaten var bu buluş zaten var ilk kez sen keşfetmiyorsun tarzında konuya girip garanti ve faturadan çıkman yanlış Kimse bedava emek sarfetmez boşa zaman harcamaz adam sistemi oturtmuş bir maliyet çıkartır çiftçiye uygun halde sunar tanısan böyle boş konuşmazdın Varsa daha iyisini bilen paket sistem oluştursun sunsun geliş fiyatına he yoksa boş yorum yapmasın Yabancı forumda İngilizce araştıramam ilkokul mezunuyum senin kadar yabancı dil yoktur bende [emoji3] akıl verme senin aklın fikrin sende kalsın burası Bilgi deneyim paylaşımı akıl verme forumu değil beni de bilen bilir burada olayı küçümseyip garanti faturadan çıkmandan dolayı yazıyorum bunları daha iyisini sen yap araştır o yabancı forumları kur sistemi ver hayrına gelişine millete akıl vereceğine... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt