PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fyaglikara" data-source="post: 1179145" data-attributes="member: 56616"><p>Kardes sen hayirmisin sermisin anlamadim aksam aksam derdin ne bilmiyorum ama... Du bakam anlicaz..</p><p></p><p>1. ben barisa hitaben bi yorum yaptim oda cevap verdi. Sana noluyo ? sen kimsin? ne ayaksin da avukatlik yapiyosun..</p><p>2. Kendi agzinla soluyosun burasi paylasim formu akil verme yeri degil diye.. Smdi benim bunun disinda bi kelamim var mi. Zaten barisa da paylasman daha iyi olur sonucta yaptigin sey amerikayi yeniden kesfetmek gibi bisey dedim..</p><p>3. Fatura ve garanti konusuna gelince.. Eger sen para verdigin her hangi biseyden bunlari talep etmiyosan o senin "KERiZLiGiN" dir. Ustune basarak soluyorum. Ne olursa olsun bi elektronik cihaza para verip garanti talep etmiyen Kerizdir...</p><p></p><p>Simdi anladigi kadari ile sen diyosun ki..</p><p> Ben ilk okul mezunu keriz bi adamim ? Baris kardesim bi emek vermis biseyler uretmis. Bunu ben yapamam dolayisiyla yapilan ise saygim var. Parasini verir alirim. Tabi fatura garanti de ismem</p><p></p><p>Tamam kardesim git al ozmn ne diye burda kafa utuluyosun ?</p><p>Sana laf atan yok senle muhattap olan yok barisla konusmamiza niye giriyosun ? Heyecan mi ariyosun ? Aksam aksam biri ciksa da tartisak mi diyosun ?</p><p>Ne istiyosun kardesim sen ? Bi soyle de ona gore davranalim ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fyaglikara, post: 1179145, member: 56616"] Kardes sen hayirmisin sermisin anlamadim aksam aksam derdin ne bilmiyorum ama... Du bakam anlicaz.. 1. ben barisa hitaben bi yorum yaptim oda cevap verdi. Sana noluyo ? sen kimsin? ne ayaksin da avukatlik yapiyosun.. 2. Kendi agzinla soluyosun burasi paylasim formu akil verme yeri degil diye.. Smdi benim bunun disinda bi kelamim var mi. Zaten barisa da paylasman daha iyi olur sonucta yaptigin sey amerikayi yeniden kesfetmek gibi bisey dedim.. 3. Fatura ve garanti konusuna gelince.. Eger sen para verdigin her hangi biseyden bunlari talep etmiyosan o senin "KERiZLiGiN" dir. Ustune basarak soluyorum. Ne olursa olsun bi elektronik cihaza para verip garanti talep etmiyen Kerizdir... Simdi anladigi kadari ile sen diyosun ki.. Ben ilk okul mezunu keriz bi adamim ? Baris kardesim bi emek vermis biseyler uretmis. Bunu ben yapamam dolayisiyla yapilan ise saygim var. Parasini verir alirim. Tabi fatura garanti de ismem Tamam kardesim git al ozmn ne diye burda kafa utuluyosun ? Sana laf atan yok senle muhattap olan yok barisla konusmamiza niye giriyosun ? Heyecan mi ariyosun ? Aksam aksam biri ciksa da tartisak mi diyosun ? Ne istiyosun kardesim sen ? Bi soyle de ona gore davranalim ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt