PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 1179175" data-attributes="member: 426"><p>Ben bu sitede boş yere muhabbet etmem var sıkıntın var çalışmaları küçümseyip boş muhabbet edip suyu bulandırıyorsun</p><p></p><p>1. Sen milletin avukatlığını yapma yetkisini nerden buluyorsan bende emek sarfeden adamın süreci yakından takibeden biri olarak avukatlığını yapıyorum İhtiyacın yoksa çekil kenara seyir eyle suyu bulandırma boş yere... </p><p></p><p>2.faiş rakama satmayacak zaten rahat ol sen hafta tatili emeğini harcayarak adam birşey yapıyor küçümseyip garanti fatura mevzusundan çıkıyorsun sonradan faturaya takılma diye geri vites yapıyorsun Git İngiliz forumlarında takıl sen bu tür çalışmalar basit kaçar sana </p><p></p><p>3. Bu arada elektronik cihaz alırken dikkat edilecek hususlar konusunda ilgili bölüme konu açmanı tavsiye ederim ordan akıl dağıt [emoji3] İngilizce olsun lütfen </p><p></p><p></p><p>Bu sistemi sanayide uygulayatabileceğin bir yer yok traktör servisleri bile bu konuda çiftçinin ihtiyacını karşılayamıyor Traktör fabrikaları ve üreticiler ise teknolojiyi tırpanlayıp çiftçiye sunuyor adım adım koklata koklata veriyor anlayacağın e lift e çeker sistemi olmayan traktörler için ihtiyaç duyulan bir sistem ve bu sisteme ihtiyaç duyan kullanıcılar var her ne kadar senin yoksa da ihtiyacı olan arkadaşlar mevcut çeşitli markalara montajlar yapılıp paket haline getirilip faiş olmayan rakamlara kullanıcılara sunulacak konu böyle iken ihtiyacın olmamasına rağmen art niyetli akıl vermeye çalışmaların küçümsemelerin ve garanti fatura olayı yaratıp bulanıklılık yaratmandaki amaç ne ? </p><p>İlkokul mezunları keriz oluyormuş diyorsun eyvallah [emoji3] (anladığın kadarıyla) </p><p>Kafa ütüleyicisi sensin bilader bizler emekçinin yanındayız gereksiz eleştiricilerin değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 1179175, member: 426"] Ben bu sitede boş yere muhabbet etmem var sıkıntın var çalışmaları küçümseyip boş muhabbet edip suyu bulandırıyorsun 1. Sen milletin avukatlığını yapma yetkisini nerden buluyorsan bende emek sarfeden adamın süreci yakından takibeden biri olarak avukatlığını yapıyorum İhtiyacın yoksa çekil kenara seyir eyle suyu bulandırma boş yere... 2.faiş rakama satmayacak zaten rahat ol sen hafta tatili emeğini harcayarak adam birşey yapıyor küçümseyip garanti fatura mevzusundan çıkıyorsun sonradan faturaya takılma diye geri vites yapıyorsun Git İngiliz forumlarında takıl sen bu tür çalışmalar basit kaçar sana 3. Bu arada elektronik cihaz alırken dikkat edilecek hususlar konusunda ilgili bölüme konu açmanı tavsiye ederim ordan akıl dağıt [emoji3] İngilizce olsun lütfen Bu sistemi sanayide uygulayatabileceğin bir yer yok traktör servisleri bile bu konuda çiftçinin ihtiyacını karşılayamıyor Traktör fabrikaları ve üreticiler ise teknolojiyi tırpanlayıp çiftçiye sunuyor adım adım koklata koklata veriyor anlayacağın e lift e çeker sistemi olmayan traktörler için ihtiyaç duyulan bir sistem ve bu sisteme ihtiyaç duyan kullanıcılar var her ne kadar senin yoksa da ihtiyacı olan arkadaşlar mevcut çeşitli markalara montajlar yapılıp paket haline getirilip faiş olmayan rakamlara kullanıcılara sunulacak konu böyle iken ihtiyacın olmamasına rağmen art niyetli akıl vermeye çalışmaların küçümsemelerin ve garanti fatura olayı yaratıp bulanıklılık yaratmandaki amaç ne ? İlkokul mezunları keriz oluyormuş diyorsun eyvallah [emoji3] (anladığın kadarıyla) Kafa ütüleyicisi sensin bilader bizler emekçinin yanındayız gereksiz eleştiricilerin değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt