PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fyaglikara" data-source="post: 1179243" data-attributes="member: 56616"><p>[MENTION=5758]Barış UZEL[/MENTION]</p><p></p><p>Barış kardeş sen yorgunluktan söylediğin şeyleri hatırlamıyorsun sanırım.. benim seni tanımama falan gerek yok yaptığım şey senin söylemlerinle sana cevap vermek. buyur beraber bakalım muhabbet nasıl gelişmiş...</p><p></p><p></p><p></p><p>Adamın sorduğu soru gayet basit!!! senden para edecek bir şey istemiyor, sadece yardım talep ediyor doğru mu ... </p><p>Senin verdiğin cevapsa direk kazanç odaklı..</p><p>buyur arşiv yalan sölemez!!!</p><p></p><p></p><p></p><p>şimdi bunun üzerine ben sana, "paylaşmak sana yakışırdı" deyince mi suç oldu ??</p><p></p><p>zaten yorumumun sonunda başarılar dilerim dedim.. banana ne kardeşim ister sat ister paylaş ben sana yakışanı söyledim. illa böle yapmak zorundasın demedim ki.</p><p></p><p>Ha burada konuşulan lafları inkar edip beni tanısaydın felan gibi bi muhabbete girmeye gerek yok.. söz insanın aynasıdır. bende seni kendi sözlerinle tanırım başka nasıl tanımamı bekliyorsun ?</p><p></p><p>Niyeti para kazanmak olmayan bi adam eminim yukarıdaki yorumu yapmaz..</p><p></p><p>Neyse konu gerçekten cok saçma bi hal almaya başladı.. üzdüysek kırdıysak affola.. sana hayırlı satışlar kardeşim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fyaglikara, post: 1179243, member: 56616"] [MENTION=5758]Barış UZEL[/MENTION] Barış kardeş sen yorgunluktan söylediğin şeyleri hatırlamıyorsun sanırım.. benim seni tanımama falan gerek yok yaptığım şey senin söylemlerinle sana cevap vermek. buyur beraber bakalım muhabbet nasıl gelişmiş... Adamın sorduğu soru gayet basit!!! senden para edecek bir şey istemiyor, sadece yardım talep ediyor doğru mu ... Senin verdiğin cevapsa direk kazanç odaklı.. buyur arşiv yalan sölemez!!! şimdi bunun üzerine ben sana, "paylaşmak sana yakışırdı" deyince mi suç oldu ?? zaten yorumumun sonunda başarılar dilerim dedim.. banana ne kardeşim ister sat ister paylaş ben sana yakışanı söyledim. illa böle yapmak zorundasın demedim ki. Ha burada konuşulan lafları inkar edip beni tanısaydın felan gibi bi muhabbete girmeye gerek yok.. söz insanın aynasıdır. bende seni kendi sözlerinle tanırım başka nasıl tanımamı bekliyorsun ? Niyeti para kazanmak olmayan bi adam eminim yukarıdaki yorumu yapmaz.. Neyse konu gerçekten cok saçma bi hal almaya başladı.. üzdüysek kırdıysak affola.. sana hayırlı satışlar kardeşim.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt