PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Barış UZEL" data-source="post: 1180124" data-attributes="member: 5758"><p>Aleyküm selam seninle tartışmak için yazmadım onu sadece ortalama fiyat için söyledim en azından kıyaslama olur diye. Linkteki aktuator hızı bu sistem için uygun değil onun için diyorum her aktuator olmaz diye. Dediğin gibi 400-500tl arasina da sistem toplanır fakat kullanilan malzemeler uzun ömürlü olmuyor. En basitinden standart bir pot kullandığın zaman kısa sürede pot bozuluyor değerleri tam okuyamiyorsun bu da elektronik sistemde atlamalara anlık milisaniyelik hatalara neden oluyor ve aktuatore anlık 0 sinyalinin gitmesi o aktuatorun konumunun sıfırlanmasına yol açıyor ve aktuator belirlenen aralık dışında hareket ediyor hidroliği senin kontrolün dışında hareket ettiriyor. Bu oluşabilecek basit hatalardan biri misal. Benim şu anda kullandığım potun fiyatı diğer basit sistem portların fiyatının en az 4 5 katı. Motor sürücüsü 15 liraya da var 20 dolara da var. Stabil uzun ömürlü sistem için hepsini aldım denedim. Biraz daha araştırma yapsaydın derken umarım ne söylemek istediğimi şimdi anlamışsındır yoksa size yaptığım işi karalıyorsun kotuluyorsun gibi birşey söylemem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Barış UZEL, post: 1180124, member: 5758"] Aleyküm selam seninle tartışmak için yazmadım onu sadece ortalama fiyat için söyledim en azından kıyaslama olur diye. Linkteki aktuator hızı bu sistem için uygun değil onun için diyorum her aktuator olmaz diye. Dediğin gibi 400-500tl arasina da sistem toplanır fakat kullanilan malzemeler uzun ömürlü olmuyor. En basitinden standart bir pot kullandığın zaman kısa sürede pot bozuluyor değerleri tam okuyamiyorsun bu da elektronik sistemde atlamalara anlık milisaniyelik hatalara neden oluyor ve aktuatore anlık 0 sinyalinin gitmesi o aktuatorun konumunun sıfırlanmasına yol açıyor ve aktuator belirlenen aralık dışında hareket ediyor hidroliği senin kontrolün dışında hareket ettiriyor. Bu oluşabilecek basit hatalardan biri misal. Benim şu anda kullandığım potun fiyatı diğer basit sistem portların fiyatının en az 4 5 katı. Motor sürücüsü 15 liraya da var 20 dolara da var. Stabil uzun ömürlü sistem için hepsini aldım denedim. Biraz daha araştırma yapsaydın derken umarım ne söylemek istediğimi şimdi anlamışsındır yoksa size yaptığım işi karalıyorsun kotuluyorsun gibi birşey söylemem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M40 E-LİFT EHL UYGULAMASI ;)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt