PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA M5112 hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 1439218" data-attributes="member: 2401"><p>Bu traktörün kasko degeri 855bin tl.. 1 hafta önce bayinin birinde 1.250 bin tl demişti .. 1 ay evvel bayi 1200.000 a fiyat sabitleyeyim demişti.. şimdi bayiler 1.450bin TL diyorlar.. fiyatı neye göre belirlediniz diyorum ortada yeni gelen tek traktör yok japonların fiyat listesi yok neden artırıyorsunuz fiyatı dedim.. Aldıgım cevap biz NH den pahalı olmalıyız ondan dolayı japonlar nh den asagı satmayın bizim traktörlerimiz daha kaliteli diyor mus... yorumsuz....</p><p></p><p> Almanya ve avrupa ülkelerin de satış fiyatı 60-62bin euro civarı.. ve daha dolu bir makina... bugun kü kurla ülkemizde avrupa dan 300bin tl pahalıya fiyat belirlenmiş ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 1439218, member: 2401"] Bu traktörün kasko degeri 855bin tl.. 1 hafta önce bayinin birinde 1.250 bin tl demişti .. 1 ay evvel bayi 1200.000 a fiyat sabitleyeyim demişti.. şimdi bayiler 1.450bin TL diyorlar.. fiyatı neye göre belirlediniz diyorum ortada yeni gelen tek traktör yok japonların fiyat listesi yok neden artırıyorsunuz fiyatı dedim.. Aldıgım cevap biz NH den pahalı olmalıyız ondan dolayı japonlar nh den asagı satmayın bizim traktörlerimiz daha kaliteli diyor mus... yorumsuz.... Almanya ve avrupa ülkelerin de satış fiyatı 60-62bin euro civarı.. ve daha dolu bir makina... bugun kü kurla ülkemizde avrupa dan 300bin tl pahalıya fiyat belirlenmiş ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA M5112 hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt