PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA M5112 hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 1440268" data-attributes="member: 2401"><p>Ustad 11 yıldır kubota kullanıyoruz 8540 ile bile darali 21ton yükle cok dik inişleri çıkıp indim. Vites bile düşürme gereği duymadım çoğu zaman frenleri çok kuvetli ve bir taksi hissiyatında yani traktör hafif olabilir ancak frenleri aşırı güven veriyor. Motor kompresoru de çok iyi inişlerde yük basınca çok hızlanmiyor fren kullanmaniza çoğunlukla hiç gerek yok. Frenleri 3 diskli ve bence çok başarılı yerlilerle bir çok italle kıyas edilmez .</p><p></p><p>Bu traktörler her işte kullanılacak modeller biz her işte kullandığımız için memnunuz. Sadece pulluk sürümü yapsak bunu tercih etmezdik ama kepce kullanımı, diğer cekili ekipman kullanimlarinda çok başarılı, manevrasi ile çok pratik , hafif olmasının da ekstra çoğu zaman avantajı var..</p><p></p><p>Bu traktorlerin hafif olmasının sebebi döküm kalitesiymis, diğer traktorlerin dökülmesinin mukavemeti bunlar kadar yüksek değil nitekim görüyoruz sürekli bir yerleri çatlayıp kopan bir sürü marka var tonlarca agirlikta kalin dokumler . Ancak kubota da buna rastlamadık. </p><p></p><p>5112 dolu dolu bir traktör hakkını yemeyelim.. Her işte kullanılabilir ancak 112bg diye degil 100bg diye alınması gerekli çoğu işte.. +12bg ise gerektiğinde kullanilmasi için traktör zaten üretiyor.. Böyle sunmuş olsalardı ozaman kimsenin traktörün hafifliginden söz etmezdi. </p><p></p><p>Kubota nin tüm vites hızları siralidir her iş için uygun vites vardır kararsız kalınmaz..</p><p></p><p>Bizim tercihimiz de ikinci en önemli özellik sağlamlık..</p><p></p><p>Mf 5s serisi ile karşılaştırmak haksızlık olur fiyat olarak tam iki katı olan bir makina.. f/p oranı olarak mf 5s bana göre çok üst sıralarda değil ama performansı konforu ve ikinci el de değerlemesi tartışılmaz piyasada en iyisi benim gözümde.. </p><p></p><p>M5112 nin aynı fiyat aralığında td5 ile kıyaslanmasi doğru olur her yönüyle.. traktör sadece çekişi için alınmıyor öyle olsa Tumosan i alir tartışmayı bitirirsin.. sağlamlık, frenler , konfor ,kullanışlilik vs bir çok yönden değerlendirmek gerekli..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 1440268, member: 2401"] Ustad 11 yıldır kubota kullanıyoruz 8540 ile bile darali 21ton yükle cok dik inişleri çıkıp indim. Vites bile düşürme gereği duymadım çoğu zaman frenleri çok kuvetli ve bir taksi hissiyatında yani traktör hafif olabilir ancak frenleri aşırı güven veriyor. Motor kompresoru de çok iyi inişlerde yük basınca çok hızlanmiyor fren kullanmaniza çoğunlukla hiç gerek yok. Frenleri 3 diskli ve bence çok başarılı yerlilerle bir çok italle kıyas edilmez . Bu traktörler her işte kullanılacak modeller biz her işte kullandığımız için memnunuz. Sadece pulluk sürümü yapsak bunu tercih etmezdik ama kepce kullanımı, diğer cekili ekipman kullanimlarinda çok başarılı, manevrasi ile çok pratik , hafif olmasının da ekstra çoğu zaman avantajı var.. Bu traktorlerin hafif olmasının sebebi döküm kalitesiymis, diğer traktorlerin dökülmesinin mukavemeti bunlar kadar yüksek değil nitekim görüyoruz sürekli bir yerleri çatlayıp kopan bir sürü marka var tonlarca agirlikta kalin dokumler . Ancak kubota da buna rastlamadık. 5112 dolu dolu bir traktör hakkını yemeyelim.. Her işte kullanılabilir ancak 112bg diye degil 100bg diye alınması gerekli çoğu işte.. +12bg ise gerektiğinde kullanilmasi için traktör zaten üretiyor.. Böyle sunmuş olsalardı ozaman kimsenin traktörün hafifliginden söz etmezdi. Kubota nin tüm vites hızları siralidir her iş için uygun vites vardır kararsız kalınmaz.. Bizim tercihimiz de ikinci en önemli özellik sağlamlık.. Mf 5s serisi ile karşılaştırmak haksızlık olur fiyat olarak tam iki katı olan bir makina.. f/p oranı olarak mf 5s bana göre çok üst sıralarda değil ama performansı konforu ve ikinci el de değerlemesi tartışılmaz piyasada en iyisi benim gözümde.. M5112 nin aynı fiyat aralığında td5 ile kıyaslanmasi doğru olur her yönüyle.. traktör sadece çekişi için alınmıyor öyle olsa Tumosan i alir tartışmayı bitirirsin.. sağlamlık, frenler , konfor ,kullanışlilik vs bir çok yönden değerlendirmek gerekli.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA M5112 hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt