PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kubota m7040 case yeni jx 75
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="barış6767" data-source="post: 692694" data-attributes="member: 39125"><p><strong>Ynt: kubota m7040 case yeni jx 75</strong></p><p></p><p>ben case hiç kullanmadım ve onlar hakkında bilgi sahibi dğilim yalnız kubota 7040 ım var fakat ondanda memnun değilim nednlerine gelirsek yüke girdimi apışıp kalıyo ben genelde tavuk gübresi çekiyorum rampaya geldimi apışıp kalıyo sonra yakıt yaptığı işe göre fazla yakıyo 100 tl lıik mazotla 3 saat çift sürebiliyorum .yolda ise bu mazotla 30 km gidebiliyorum.çiftte biraz daha ekonomik yola göre.sonra hidrolik kaldırma gücü çok çok zayıf boyuna beygirine göre zayıf eski masseyim yüklü romorkumu rahatlıkla kaldırıyodu bu ise yerinden bile kımıldatmıyo masseyim 260 gold du ve şimdi mumla arıyorum. sonra el freni zaten tutmuyo o başlı başına bi sorun hemde enbüyük sorun böylede devam edemeyeceğim heralde tek çarem elimden çıkarmak olcak.hep kötülemiş olabilirim fakat beğenmediğim noktalar bu başkada bişeyine kusur bulamam...bu noktalar benim için gerçekten sorun oluyo size bişey anltayım geçen gün pulluk takmak istedim traktörü yanaştırdım elfreninide çektim gerçi olduğu yer düzdü ama ynede 15 yirmi santim oynadı çıkyorum traktörü düzelti yorum yine aynısı artık bende mecburen pulluğa bi takla attırdım öyle taktım yanıızda kimse yok ise yandınız el freni tutumuyooooooooo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="barış6767, post: 692694, member: 39125"] [b]Ynt: kubota m7040 case yeni jx 75[/b] ben case hiç kullanmadım ve onlar hakkında bilgi sahibi dğilim yalnız kubota 7040 ım var fakat ondanda memnun değilim nednlerine gelirsek yüke girdimi apışıp kalıyo ben genelde tavuk gübresi çekiyorum rampaya geldimi apışıp kalıyo sonra yakıt yaptığı işe göre fazla yakıyo 100 tl lıik mazotla 3 saat çift sürebiliyorum .yolda ise bu mazotla 30 km gidebiliyorum.çiftte biraz daha ekonomik yola göre.sonra hidrolik kaldırma gücü çok çok zayıf boyuna beygirine göre zayıf eski masseyim yüklü romorkumu rahatlıkla kaldırıyodu bu ise yerinden bile kımıldatmıyo masseyim 260 gold du ve şimdi mumla arıyorum. sonra el freni zaten tutmuyo o başlı başına bi sorun hemde enbüyük sorun böylede devam edemeyeceğim heralde tek çarem elimden çıkarmak olcak.hep kötülemiş olabilirim fakat beğenmediğim noktalar bu başkada bişeyine kusur bulamam...bu noktalar benim için gerçekten sorun oluyo size bişey anltayım geçen gün pulluk takmak istedim traktörü yanaştırdım elfreninide çektim gerçi olduğu yer düzdü ama ynede 15 yirmi santim oynadı çıkyorum traktörü düzelti yorum yine aynısı artık bende mecburen pulluğa bi takla attırdım öyle taktım yanıızda kimse yok ise yandınız el freni tutumuyooooooooo... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kubota m7040 case yeni jx 75
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt