PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
'' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 800379" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: '' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''</strong></p><p></p><p>geçmiş olsun bende m8540 var 2011 model şu an 3000 satte hiç senin yaşadın sorunlarla karşılaşmadım traktördür arza olur nazarda olur KUBOTA firması dünya çapında büyük bir firma gerekki seni üzmeyeler ben 2 kubota servisi değiştirdim servislerin çoğu cahiller garantinin ne oldunu bilmiyorlar ya işlerine gelmiyorlar arza formu yazmak zorlarına gidiyor sen bayine sorunu anlat bayi ilgilenmezse KUBOTANIN bölge müdürünü ara oda ilgilenmezse istanbul kubota srvis müdürünü ara ve gerekeni yapsın eğer yapmazlarsa benden günah gitti de iyi bir avkuta danış ve makeme kanalıyla bilirkişi iste biraz masraflı olur başka o raporla firmaya bayiye dava açarsın fazlasıyla zararını alırsın geçen zaman lehine işliyor ama bence firma sorunu çözer geçmiş olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 800379, member: 8456"] [b]Ynt: '' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''[/b] geçmiş olsun bende m8540 var 2011 model şu an 3000 satte hiç senin yaşadın sorunlarla karşılaşmadım traktördür arza olur nazarda olur KUBOTA firması dünya çapında büyük bir firma gerekki seni üzmeyeler ben 2 kubota servisi değiştirdim servislerin çoğu cahiller garantinin ne oldunu bilmiyorlar ya işlerine gelmiyorlar arza formu yazmak zorlarına gidiyor sen bayine sorunu anlat bayi ilgilenmezse KUBOTANIN bölge müdürünü ara oda ilgilenmezse istanbul kubota srvis müdürünü ara ve gerekeni yapsın eğer yapmazlarsa benden günah gitti de iyi bir avkuta danış ve makeme kanalıyla bilirkişi iste biraz masraflı olur başka o raporla firmaya bayiye dava açarsın fazlasıyla zararını alırsın geçen zaman lehine işliyor ama bence firma sorunu çözer geçmiş olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
'' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt