PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
'' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cazgin0020" data-source="post: 800390" data-attributes="member: 21153"><p><strong>Ynt: '' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''</strong></p><p></p><p>öncelikle kubota güzel bi motor buna bişey denmez ama bence kubota arkadaşın dedigi gibi alınacak motor değil kaç kere niyetlendim ama kullanıcıların bazılarından duyduklarım gerek servis pahalılıgı gerek arıza bunlardan dolayı vazgeçtim adam sıfır traktor alıyo tt55dt geçen gun forumda paylaşmış 8 bin lira zarar edip geri bayisine satıyo kullandıgı motoru şimdi bi kubota alsan kabinlisi 89.100 bin tl yeni liste fiyatı verseler 80 e verirler ikinci ele gitsen satmaya kalksan 55 60 bin liraya satarsın ikinci elini biz çiftçiyiz bu zararlara katlanamayız. ama kubotadan sunu bekliyorum bu arkadaşımızın motorunu alıp yenisini versin ki adını konustursun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cazgin0020, post: 800390, member: 21153"] [b]Ynt: '' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''[/b] öncelikle kubota güzel bi motor buna bişey denmez ama bence kubota arkadaşın dedigi gibi alınacak motor değil kaç kere niyetlendim ama kullanıcıların bazılarından duyduklarım gerek servis pahalılıgı gerek arıza bunlardan dolayı vazgeçtim adam sıfır traktor alıyo tt55dt geçen gun forumda paylaşmış 8 bin lira zarar edip geri bayisine satıyo kullandıgı motoru şimdi bi kubota alsan kabinlisi 89.100 bin tl yeni liste fiyatı verseler 80 e verirler ikinci ele gitsen satmaya kalksan 55 60 bin liraya satarsın ikinci elini biz çiftçiyiz bu zararlara katlanamayız. ama kubotadan sunu bekliyorum bu arkadaşımızın motorunu alıp yenisini versin ki adını konustursun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
'' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt