PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
'' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 806425" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: '' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''</strong></p><p></p><p>Değiştirdiysen yeni traktörün hayırlı olsun..334 saat çalıştırmışsın traktörü değiştirmeleride iyi 100 saatten fazla çalışan traktörü kolay kolay hiç bi marka değiştirmez. m8540 aldın sanırım herhangi bi sorun yaşayacagını sanmıyorum. sadece arkada birdefa hidrolik hortumu patlamıştı ve bi jak bozuldu onuda servis değiştirdi gelip bi kuruş masraf etmedik. Bunun dışında traktörde hiç bi sorunla karşılaşmadık. Her yönden de menunuz. Sende sorunsuz kullandıktan sonra kubota ya olan bakış açın da değişecektir. 200-300 saate şanzıman,diferansiye dagıtan , motorundan yag sızdıran markalar var ve servisi bakıma dahi gelmeyen markalar var. bizimle beraber nh alan akrabamızın fren balataları bitti bizimki hala ilkgünkü hassasiyetinde frenleri.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 806425, member: 2401"] [b]Ynt: '' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''[/b] Değiştirdiysen yeni traktörün hayırlı olsun..334 saat çalıştırmışsın traktörü değiştirmeleride iyi 100 saatten fazla çalışan traktörü kolay kolay hiç bi marka değiştirmez. m8540 aldın sanırım herhangi bi sorun yaşayacagını sanmıyorum. sadece arkada birdefa hidrolik hortumu patlamıştı ve bi jak bozuldu onuda servis değiştirdi gelip bi kuruş masraf etmedik. Bunun dışında traktörde hiç bi sorunla karşılaşmadık. Her yönden de menunuz. Sende sorunsuz kullandıktan sonra kubota ya olan bakış açın da değişecektir. 200-300 saate şanzıman,diferansiye dagıtan , motorundan yag sızdıran markalar var ve servisi bakıma dahi gelmeyen markalar var. bizimle beraber nh alan akrabamızın fren balataları bitti bizimki hala ilkgünkü hassasiyetinde frenleri. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
'' Kubota M7040 Marka Traktörümde Meydana Gelen Sorunlar Beni Bezdirdi.''
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt