PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M8540 (NADAS-2012) PULLUK VİDEOLARIM !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 568882" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KUBOTA M8540 (NADAS-2012) PULLUK VİDEOLARIM !!!</strong></p><p></p><p>yorumlar için tesekkurler..</p><p></p><p>tarla 50dekar uzunlugu 470 metre .. tarlanın yan taraflarında 10-15 dekarlık kulaklar var onlar baya ugrastırdı normalde bu düz olan yeri çok sürmedi sürmem .. sonrasında araları ve dere içini sürerken 5-6 takviye ile sürdüm.. zaten tarla sert egimli yerlerde traktörü zorluyordu 6takviye ile sürdüm oralarıda.. hemen bitişik tarla en fazla 25-30 dekar bi mf265 1.5 günde sürebildi.. ben burayı bi günde sürdüm ama öglende misafirim geldi eve gittim çay yemek falan tekrar geldim sabahta 9 gibi gitmiştim tarlaya.. akşam 7 gibi bitti.. yani zaman olarak tam bi ölçüm yapamadım..</p><p></p><p>evet yagmur bir ara yagdı biraz sonra kesti..</p><p></p><p></p><p>yakıt 2litreyi geçmedi burada şimdi tam ölçüm yapmadım bi depo ful gittim sürdüm geldim depo 110litre alıyor ve deponun dibinde 15-20litre kalmıştır .. bu tarlada 2litrenin altında yakmak büyük başarıdır..</p><p>tarla tavını kaçırsak zaten kesek atıyor dedigin gibi yagmur yagmassa dagılmıyorda.. çamurçamur sürmeme ragmen tas gibi kesekler atıyordu dibi çamur ve yapışkan tarlanın ustunude otlar çekmiş kupkuru öle olunca işlenmesi zor oluyor..</p><p>ama verimli toprak dekara en kötü 400kg arpa verir yagmur iyi giderse 500 üstü verir susuz..</p><p></p><p>tesekkur ederim ahmet..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 568882, member: 2401"] [b]Ynt: KUBOTA M8540 (NADAS-2012) PULLUK VİDEOLARIM !!![/b] yorumlar için tesekkurler.. tarla 50dekar uzunlugu 470 metre .. tarlanın yan taraflarında 10-15 dekarlık kulaklar var onlar baya ugrastırdı normalde bu düz olan yeri çok sürmedi sürmem .. sonrasında araları ve dere içini sürerken 5-6 takviye ile sürdüm.. zaten tarla sert egimli yerlerde traktörü zorluyordu 6takviye ile sürdüm oralarıda.. hemen bitişik tarla en fazla 25-30 dekar bi mf265 1.5 günde sürebildi.. ben burayı bi günde sürdüm ama öglende misafirim geldi eve gittim çay yemek falan tekrar geldim sabahta 9 gibi gitmiştim tarlaya.. akşam 7 gibi bitti.. yani zaman olarak tam bi ölçüm yapamadım.. evet yagmur bir ara yagdı biraz sonra kesti.. yakıt 2litreyi geçmedi burada şimdi tam ölçüm yapmadım bi depo ful gittim sürdüm geldim depo 110litre alıyor ve deponun dibinde 15-20litre kalmıştır .. bu tarlada 2litrenin altında yakmak büyük başarıdır.. tarla tavını kaçırsak zaten kesek atıyor dedigin gibi yagmur yagmassa dagılmıyorda.. çamurçamur sürmeme ragmen tas gibi kesekler atıyordu dibi çamur ve yapışkan tarlanın ustunude otlar çekmiş kupkuru öle olunca işlenmesi zor oluyor.. ama verimli toprak dekara en kötü 400kg arpa verir yagmur iyi giderse 500 üstü verir susuz.. tesekkur ederim ahmet.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA M8540 (NADAS-2012) PULLUK VİDEOLARIM !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt