PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA M8540,NH TD80D PLUS (2011 EURO3)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 342251" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KUBOTA M8540,NH TD80D PLUS (2011 EURO3)</strong></p><p></p><p>okay abi tesekkurler yorumun için.. katılıyorum sana.. şuan nh servisi bol diyen kişilere sormak lazım kaç tane nh servisi t6000 veya t5000,t4000 serilerinden anlıyor ? bunlar da nh degil mi ? bunları alırken servisi cok yaygın demek yanlış olur aksine servis gururuna yediremeyip söküp berabat ediyor çogu bölgede traktörleri.. kubota da mesela japonlar motor arızası olursa istanbuldan özel servis gönderceklerinin garantisini verdiler.. oradaki usta yetersiz olabilir diye.. ben her ustaya hayatında hiç kubota motoru acmamış brine makinamı açtırmam dedim .. onlar zaten 15 yıl boyunca buna gerek duymayacaksınız dediler.. ha olurda bi aksilik olursa biz istanbuldan servis gönderecegiz.. biz motorlarımıza guveniyoruz 15 yıl en az anahtar vurmassınız dendi.. mesela fendt iniz olsa ferruh ustadan başkasına açtırırmısınız ?? t6000 serisi nh yi nasıl götürüp 640 ustasına actıracaksınız ?</p><p></p><p>kubota nın muadili olabilecek nh 5040 46bin euro fiyatı.. yani kubota ile aralarında 20bin tl fark var turkiye piyasasında.. </p><p></p><p>kubota m8540 81bin tl liste fiyatı..</p><p></p><p>nh td90d 83bin liste fiyatı... mudadili bile olmayan td90d ye aynı piyasada bu fiyatı az gören arkadaşlarımız bile var..</p><p></p><p>biz şunu demek istiyoruz yerli traktörler gercekten cok pahalı ismi ile satış yapıyorlar .. buna dur demek lazım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 342251, member: 2401"] [b]Ynt: KUBOTA M8540,NH TD80D PLUS (2011 EURO3)[/b] okay abi tesekkurler yorumun için.. katılıyorum sana.. şuan nh servisi bol diyen kişilere sormak lazım kaç tane nh servisi t6000 veya t5000,t4000 serilerinden anlıyor ? bunlar da nh degil mi ? bunları alırken servisi cok yaygın demek yanlış olur aksine servis gururuna yediremeyip söküp berabat ediyor çogu bölgede traktörleri.. kubota da mesela japonlar motor arızası olursa istanbuldan özel servis gönderceklerinin garantisini verdiler.. oradaki usta yetersiz olabilir diye.. ben her ustaya hayatında hiç kubota motoru acmamış brine makinamı açtırmam dedim .. onlar zaten 15 yıl boyunca buna gerek duymayacaksınız dediler.. ha olurda bi aksilik olursa biz istanbuldan servis gönderecegiz.. biz motorlarımıza guveniyoruz 15 yıl en az anahtar vurmassınız dendi.. mesela fendt iniz olsa ferruh ustadan başkasına açtırırmısınız ?? t6000 serisi nh yi nasıl götürüp 640 ustasına actıracaksınız ? kubota nın muadili olabilecek nh 5040 46bin euro fiyatı.. yani kubota ile aralarında 20bin tl fark var turkiye piyasasında.. kubota m8540 81bin tl liste fiyatı.. nh td90d 83bin liste fiyatı... mudadili bile olmayan td90d ye aynı piyasada bu fiyatı az gören arkadaşlarımız bile var.. biz şunu demek istiyoruz yerli traktörler gercekten cok pahalı ismi ile satış yapıyorlar .. buna dur demek lazım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA M8540,NH TD80D PLUS (2011 EURO3)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt