PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA MARKASI...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 322966" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: KUBOTA MARKASI...</strong></p><p></p><p>merhabalar Selamun Aleyküm ve hayırlı günle ismin Mustafa yaşım 25 kadstro teknikeriyim ingilizce biliyorum ve yurtdışı ziyaretlerim oldu Japonyada ziraat mühendisi Güney Afrikada bilgisayar ve Endonezyada çok samimi çevre mühendisi arkadaşlarım var ve bu arkadaşlarım bu dediğim ülke vatandaşı........geçen senelerde bir buçuk sene önce 2.0 benzinli avensis aldım bilmediğim Japın kalitesiyle tanışmam bu şekilde oldu geçen sene yolum suudi arabistana düştü yer mescidi nebevi peygamber efendimizin makamı sıcaklık 35 dereceyi aşmış 40 a yanaşmış üstümüzde bi şemsiye açıldı düşündüm düşündüm bi hafta bunu kimler yapmışki acep malum müslüman olmayana harem bölgesi yasak öğrendimki japonlar yapmış o zaman dedim başka kim yapabilirki .......................... girişim biraz uzun oldu affına sığınıyorum konumuza gelecem 98 model passat gördüm şimdi araba alacak olsak 20 milyarı gözümüz kapalı verecemiz pasatı tavan sacı erimiş perişan dökülmüş yanında 93 corolla ondan iyi durumda o sıcağa dayanmış hale canavar gibi ....... o sıcağa dayanabilen tek ülke arabası var Japonya mercedes de var ama tektük ve onu ayrı tutmak ve hakkını vermek gerek mercedes heryerde mercedes ... umreye gitmeden önce gördüm kubotayı sahibinden comda tip desen tip yok şekildesen şekil yok dedim kim alır bu traktörü .... bi Endonezyalı ile karşılaştık Sevr dağında sabaha karşı sohbet hoşbeş ten sonra ona sordum Kubota yı çok kaliteli dedi kıyaslamasını istedim malum hollanda sömürgesi altında kalmış sempatisi olan bi ülke New holland la aynı kefeye koyamadı ama new hollandıda beğendiğinide söyledi ama kubotanın çok kaliteli bi makina olduğunu söyledi.. yer mescidi nebevi güney afrikalı arkadaşla tanıştık hoşsohbetten sonra dedim sizde toyota mı var omu var bu mu vardan sonra traktör ne var dedim ne desin sence..Kubota geldim Türkiye ' ye Japonyaya mail attım ziraat mühendisi arkadaşa oita bölümünde Usa şehrinde dedi mustafa çok güzel ve kaliteli bizde bir numara ama sana büyük (me 5700 için sormuştum) 200 dönüm yer işlemen lazım bu traktörü alman için dedi kıyasla dedim alırsın kullanırsın bozamassın dedi ..................farkına gelince</p><p>1-üstün manevra kabiliyeti bildiğin yılan</p><p>2-tüm parçası kubota motorundan tut vites topuzunun plastiğine kadar </p><p>3-dünyanın en büyük dizel motor üreticisi dolayısıyla en kaliteli e tvcs motora sahip onun bunun motorunu değil kendi motorunu kullanıyo </p><p>4- google trasnleti kullanarak traktör ismini japon dili endonezya diline çevridiğinizde daha net görürsünüz nerde bi bela yer var nerde bi prinç tarlası var nerde zor bir iş var orda kubota var</p><p>5- ön çekicide kapalı kronik dişli var sudan tozdan etkilenmiyo</p><p>6- shutle var hidrolik debriyaja basmadan ileri geri gidebiliyosun </p><p>7- disb.... yok kendi satıyor dolayısıyla fiyatı uygun </p><p>8-muadilinden 100 de 30 az yakıyor ......</p><p></p><p>karar senin...........ayrıca araba alacak olsanız civic accord avensis yaris onların hepsini geçiyim corolla almazmısınız </p><p> pick up alcak olsanız d max navara hilux almazmısınız ki zaten pick up yapan avrupa firması varmı ben bilmiyorum ....</p><p> kamyon alcak olsanız mitsubishi canter almazmısınz </p><p> dünyanın en iyi arazi jeepleri fj cruser patrol land cruser değilmi</p><p></p><p>saygılar............................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 322966, member: 24598"] [b]Ynt: KUBOTA MARKASI...[/b] merhabalar Selamun Aleyküm ve hayırlı günle ismin Mustafa yaşım 25 kadstro teknikeriyim ingilizce biliyorum ve yurtdışı ziyaretlerim oldu Japonyada ziraat mühendisi Güney Afrikada bilgisayar ve Endonezyada çok samimi çevre mühendisi arkadaşlarım var ve bu arkadaşlarım bu dediğim ülke vatandaşı........geçen senelerde bir buçuk sene önce 2.0 benzinli avensis aldım bilmediğim Japın kalitesiyle tanışmam bu şekilde oldu geçen sene yolum suudi arabistana düştü yer mescidi nebevi peygamber efendimizin makamı sıcaklık 35 dereceyi aşmış 40 a yanaşmış üstümüzde bi şemsiye açıldı düşündüm düşündüm bi hafta bunu kimler yapmışki acep malum müslüman olmayana harem bölgesi yasak öğrendimki japonlar yapmış o zaman dedim başka kim yapabilirki .......................... girişim biraz uzun oldu affına sığınıyorum konumuza gelecem 98 model passat gördüm şimdi araba alacak olsak 20 milyarı gözümüz kapalı verecemiz pasatı tavan sacı erimiş perişan dökülmüş yanında 93 corolla ondan iyi durumda o sıcağa dayanmış hale canavar gibi ....... o sıcağa dayanabilen tek ülke arabası var Japonya mercedes de var ama tektük ve onu ayrı tutmak ve hakkını vermek gerek mercedes heryerde mercedes ... umreye gitmeden önce gördüm kubotayı sahibinden comda tip desen tip yok şekildesen şekil yok dedim kim alır bu traktörü .... bi Endonezyalı ile karşılaştık Sevr dağında sabaha karşı sohbet hoşbeş ten sonra ona sordum Kubota yı çok kaliteli dedi kıyaslamasını istedim malum hollanda sömürgesi altında kalmış sempatisi olan bi ülke New holland la aynı kefeye koyamadı ama new hollandıda beğendiğinide söyledi ama kubotanın çok kaliteli bi makina olduğunu söyledi.. yer mescidi nebevi güney afrikalı arkadaşla tanıştık hoşsohbetten sonra dedim sizde toyota mı var omu var bu mu vardan sonra traktör ne var dedim ne desin sence..Kubota geldim Türkiye ' ye Japonyaya mail attım ziraat mühendisi arkadaşa oita bölümünde Usa şehrinde dedi mustafa çok güzel ve kaliteli bizde bir numara ama sana büyük (me 5700 için sormuştum) 200 dönüm yer işlemen lazım bu traktörü alman için dedi kıyasla dedim alırsın kullanırsın bozamassın dedi ..................farkına gelince 1-üstün manevra kabiliyeti bildiğin yılan 2-tüm parçası kubota motorundan tut vites topuzunun plastiğine kadar 3-dünyanın en büyük dizel motor üreticisi dolayısıyla en kaliteli e tvcs motora sahip onun bunun motorunu değil kendi motorunu kullanıyo 4- google trasnleti kullanarak traktör ismini japon dili endonezya diline çevridiğinizde daha net görürsünüz nerde bi bela yer var nerde bi prinç tarlası var nerde zor bir iş var orda kubota var 5- ön çekicide kapalı kronik dişli var sudan tozdan etkilenmiyo 6- shutle var hidrolik debriyaja basmadan ileri geri gidebiliyosun 7- disb.... yok kendi satıyor dolayısıyla fiyatı uygun 8-muadilinden 100 de 30 az yakıyor ...... karar senin...........ayrıca araba alacak olsanız civic accord avensis yaris onların hepsini geçiyim corolla almazmısınız pick up alcak olsanız d max navara hilux almazmısınız ki zaten pick up yapan avrupa firması varmı ben bilmiyorum .... kamyon alcak olsanız mitsubishi canter almazmısınz dünyanın en iyi arazi jeepleri fj cruser patrol land cruser değilmi saygılar............................ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA MARKASI...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt