PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Kubota ME 5700 iyi bir tercih midir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erenkilic" data-source="post: 1310463" data-attributes="member: 60079"><p>Hocam motor karakter analizinden anlamam fakat ben kullanıcıyım daha önce de marka ismi vermeyeyim aynı bg güçlerinde farklı traktörler kullandım. Şu var motor yük altındayken düşük devirlerden yükselmesi biraz daha yavaş olabiliyor ama pulluk la da çalıştım 4 sezondur silaj da biçiyorum gayet başarılı. Çok zor yerler de sürdüm hatta iddialı olacak belki ama nh td75 delta sürememiş bana söylediler sürmez dedim sürdük. Zor yerde 1 küçük vitesle gidersem motor zorlandığında devir vermem gerekmez demi? Şunu söylemeliyim mükemmel bir traktör değil ama kullanılmayacak bir traktör de değil gayet memnunum. Sevdiğim yönleri, ergonomik ve konforlu, manevrası güzel, bakım aralığı daha uzun, sessiz. Sevmediğim yönleri yükte devirlenmesi yavaş, bazı parçalar pahalı, kısa olması bazen dezavantaj olabiliyor, alım satımı yavaş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenkilic, post: 1310463, member: 60079"] Hocam motor karakter analizinden anlamam fakat ben kullanıcıyım daha önce de marka ismi vermeyeyim aynı bg güçlerinde farklı traktörler kullandım. Şu var motor yük altındayken düşük devirlerden yükselmesi biraz daha yavaş olabiliyor ama pulluk la da çalıştım 4 sezondur silaj da biçiyorum gayet başarılı. Çok zor yerler de sürdüm hatta iddialı olacak belki ama nh td75 delta sürememiş bana söylediler sürmez dedim sürdük. Zor yerde 1 küçük vitesle gidersem motor zorlandığında devir vermem gerekmez demi? Şunu söylemeliyim mükemmel bir traktör değil ama kullanılmayacak bir traktör de değil gayet memnunum. Sevdiğim yönleri, ergonomik ve konforlu, manevrası güzel, bakım aralığı daha uzun, sessiz. Sevmediğim yönleri yükte devirlenmesi yavaş, bazı parçalar pahalı, kısa olması bazen dezavantaj olabiliyor, alım satımı yavaş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Kubota ME 5700 iyi bir tercih midir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt