PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA ME9000 Kültuvatörde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 352696" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: KUBOTA ME9000 Kültuvatörde</strong></p><p></p><p>sağol adaşım. dekara 750 gr gibi yaktı, 398 le çekseydim 900 gr ile 1 lt arası yakardı.sağol, kubota dan memnum yakıt biraz düşük ama en önemlisi turu çok olması ve hidrolik shutle özelliği ile</p><p>çok güzel bir kullanım kolaylığı veriyor.yakıta göre çekişi gayet iyi diyebilirim.evet güzel traktör ama tok satıcılar. bayileri kamyonet ve otomobil satıcısı, çiftçi ile tam diyoloğa giremiyorlar.evet 2. vitesle gidiyorum Doğan.kırmızı şapkalı benim Doğan.sağol topram. izler tirifilin ilacı attım önden onların izi. tav çok güzeldi. bugün yağmur yağdı hava açınca seninde dediğingibi</p><p>tırmık çekip ekeceğim kısmetse..sağol Erkan. kullanan benim,daha sonra şoför aldı, baştan şoför abim 1 le gidiyordu sonra ben aldım baktım 1 le bitmezbu 255 dekar attım 2 yeAllah 60 lısını versin, Aysan bir markadır, bunların ismini öğrenmek istiyorsan internet elinde araştır..sağol, genel anlamda bunların hepsi kültuvatör olarak geçer.bizdede ayçiçek ekim makinesine havalı makine derler, ama resmiyette ismi</p><p>pönomatik ekim mibzeri geçer...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 352696, member: 18947"] [b]Ynt: KUBOTA ME9000 Kültuvatörde[/b] sağol adaşım. dekara 750 gr gibi yaktı, 398 le çekseydim 900 gr ile 1 lt arası yakardı.sağol, kubota dan memnum yakıt biraz düşük ama en önemlisi turu çok olması ve hidrolik shutle özelliği ile çok güzel bir kullanım kolaylığı veriyor.yakıta göre çekişi gayet iyi diyebilirim.evet güzel traktör ama tok satıcılar. bayileri kamyonet ve otomobil satıcısı, çiftçi ile tam diyoloğa giremiyorlar.evet 2. vitesle gidiyorum Doğan.kırmızı şapkalı benim Doğan.sağol topram. izler tirifilin ilacı attım önden onların izi. tav çok güzeldi. bugün yağmur yağdı hava açınca seninde dediğingibi tırmık çekip ekeceğim kısmetse..sağol Erkan. kullanan benim,daha sonra şoför aldı, baştan şoför abim 1 le gidiyordu sonra ben aldım baktım 1 le bitmezbu 255 dekar attım 2 yeAllah 60 lısını versin, Aysan bir markadır, bunların ismini öğrenmek istiyorsan internet elinde araştır..sağol, genel anlamda bunların hepsi kültuvatör olarak geçer.bizdede ayçiçek ekim makinesine havalı makine derler, ama resmiyette ismi pönomatik ekim mibzeri geçer... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTA ME9000 Kültuvatörde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt