PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Kubota ME9000 & NH BC 5040 ile ot işlerinde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 873350" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Kubota ME9000 & NH BC 5040 ile ot işlerinde</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa Abi iyi akşamlar. Aslında ben de sana bakıyordum.</p><p></p><p>Traktörü almadan önce bu hararet konusunda özelden sorular sormuştum. Endişelerim vardi. </p><p></p><p>Yanlış anlamanı istemem ama sorun galiba senin radyatorde. </p><p></p><p>Biliyorsun, bende de birebir aynı traktör var. Bu yaz 2.5 ayda 300 saatin üzerinde çalıştım. Temmuz sıcağında 35 saat aralıksız bağlama, 14-15 saat aralıksız çizel/patlatan çektim, full yükle rampalara vurup bayiltana kadar vites değiştirmedim. Uçurum gibi rampalarda, yüklü halde dur-kalklar mesela.</p><p></p><p> Sürümlerden, 5-6 tonluk nakliyelerden falan hiç bahsetmiyorum. Yaptıgım bazı seyler direk işkence. Miktarinin ise haddi hesabı yok. </p><p></p><p>Ve İnan, hararet çubuğunu kırmızı bölgenin yanına dahi yaklaştiramdim. </p><p></p><p>Cikarabildigim son nokta orta nokta, belki 1-2 milim sagı. </p><p></p><p>Tehlikeli yada çalısmamı durduracak, kesecek bir durum ise aklıma bile gelmedi. Cevremdeki 9540-8540 ' lar gibi ısınma/hararetle ilgili en ufak bir şikayetim olmadı. Hala da yok. </p><p></p><p>Traktörü mayerli (garantili - begenilmedigi, memnun kalınmadigi taktirde iade edilebilir sekilde) aldım. </p><p></p><p>Bu yüzden de bir sorun cikacaksa şimdi çıksın diye 'elimden geleni ardıma koymadım' ama yok. Su an olsa, yıne aynı traktörü alırım. O derece memnunum. </p><p></p><p>Senin radyatorde sorun olduguna da bu zorlamalarım esnasında kanaat getirdim. Çünkü olsa, bende de olacaktı. </p><p></p><p>Aklında soru işareti kalmasını istemem. Birbirimize yakınız. İstediğin an gelebilir, traktörü kendi elinle deneyebilirsin. </p><p></p><p>Bunları söylememim sebebi, yakıtı, konforu ile çok güzel bir makina olan bu traktor ile sıkıntı yaşıyor olmana üzülmem. </p><p></p><p>Son olarak:</p><p>Kubota M9000 ' inin İngilizce Genis çaplı kullanım ve bakım kilavuzuna ulaştım. Bakım kısmında 'radyatoru kesinlikle su ile yıkamayın. Kalıcı hasarlara neden olabilir' uyarısı vardi.</p><p></p><p>Bende diğer traktörlerimde bu hatayı yaptım. Kaş yapalım derken göz çıkarmış olabiliriz. </p><p></p><p>Özet: radyatore odaklan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 873350, member: 21067"] [b]Ynt: Kubota ME9000 & NH BC 5040 ile ot işlerinde[/b] Mustafa Abi iyi akşamlar. Aslında ben de sana bakıyordum. Traktörü almadan önce bu hararet konusunda özelden sorular sormuştum. Endişelerim vardi. Yanlış anlamanı istemem ama sorun galiba senin radyatorde. Biliyorsun, bende de birebir aynı traktör var. Bu yaz 2.5 ayda 300 saatin üzerinde çalıştım. Temmuz sıcağında 35 saat aralıksız bağlama, 14-15 saat aralıksız çizel/patlatan çektim, full yükle rampalara vurup bayiltana kadar vites değiştirmedim. Uçurum gibi rampalarda, yüklü halde dur-kalklar mesela. Sürümlerden, 5-6 tonluk nakliyelerden falan hiç bahsetmiyorum. Yaptıgım bazı seyler direk işkence. Miktarinin ise haddi hesabı yok. Ve İnan, hararet çubuğunu kırmızı bölgenin yanına dahi yaklaştiramdim. Cikarabildigim son nokta orta nokta, belki 1-2 milim sagı. Tehlikeli yada çalısmamı durduracak, kesecek bir durum ise aklıma bile gelmedi. Cevremdeki 9540-8540 ' lar gibi ısınma/hararetle ilgili en ufak bir şikayetim olmadı. Hala da yok. Traktörü mayerli (garantili - begenilmedigi, memnun kalınmadigi taktirde iade edilebilir sekilde) aldım. Bu yüzden de bir sorun cikacaksa şimdi çıksın diye 'elimden geleni ardıma koymadım' ama yok. Su an olsa, yıne aynı traktörü alırım. O derece memnunum. Senin radyatorde sorun olduguna da bu zorlamalarım esnasında kanaat getirdim. Çünkü olsa, bende de olacaktı. Aklında soru işareti kalmasını istemem. Birbirimize yakınız. İstediğin an gelebilir, traktörü kendi elinle deneyebilirsin. Bunları söylememim sebebi, yakıtı, konforu ile çok güzel bir makina olan bu traktor ile sıkıntı yaşıyor olmana üzülmem. Son olarak: Kubota M9000 ' inin İngilizce Genis çaplı kullanım ve bakım kilavuzuna ulaştım. Bakım kısmında 'radyatoru kesinlikle su ile yıkamayın. Kalıcı hasarlara neden olabilir' uyarısı vardi. Bende diğer traktörlerimde bu hatayı yaptım. Kaş yapalım derken göz çıkarmış olabiliriz. Özet: radyatore odaklan. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Kubota ME9000 & NH BC 5040 ile ot işlerinde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt