PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kubota mı Newholland mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 888393" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Kubota mı Newholland mı ?</strong></p><p></p><p>Şunu yinelemek istiyorum. John derenin 5100R serisindeki valf sayisini öğrenin ki 5100R 107 bg ve fiyati 150-170 bin TL. Gidin New Hollandin muadili motordaki valf sayisini öğrenin birde fiyatyini. Birde kubotadakini arastirin. Neden valf olayina takilidin derseniz de biraz arastirmaci olun. Gerçekten ama gerçekten bizim milletimizin özellikle çiftçimizin beynini sifirlamak gerekiyor. Yeniden yükleme yapmak gerekiyor. O kadar aglaniyoruz sizlaniyoruz. Yahu alman üretimi o kadar motora söyle güzel boyle güzel super kaliteli vs vs gibi yakostirmalar yapiyoruz. Soruyorum size 2.dünya savasindan çikan kimdi? Harap olmuş yorulmuş bir Almanya gidiyor arastiriyor geliştiriyor ve bir suru traktör üretiyor. Bunlara gökten zembille mi indi? Yada adamlar oradaki çiftçiler zamanin o eski model traktörlerini makyaj yapip onlara sata,mazmiydi? Pek ala satabilirdi. Ama adamlardan ideal var. Hem ciftcisinde hem sanayicisinde. Bizde de günü seneyi kurtarma var. Kimse gocunmasin bu laflarima. Sizler 110.000 TL satis fiyati ile piyasaya sürülen malum traktörü gerçekten neyi için begeniyorsunuz. Ne özelliği var 90 model traktörden. Yahu arkadaş adam 87 model traktorune shuttle klima on arka dif kilidi hi lo sanjiman koymuş. Bizde kaç yilinda geldi bu teknoloji. Daha 3-4 sene olmadi. Bakiniz biz Türk çiftçisi olarak; arastirmaci, yenilikci , kaliteyi arayan, sorgulayan, azmeden, direkten bir yapida olmazsak daha çok semer vururlar bize. Bende istiyorum yerli markalarimiz büyük atilimlar yapsin. Ama yapmiyorlar. Nedeni ise çok çok daha fazla para kazanmak. Nasilsa satiyoruz mantigi var. Lütfen arkadaşlar bos yere o bu polemiğine girmeyelim. Gazi arkadaşlar demiski 200 milyarlik motorun ne farki var? Ergonomi konfor teknoloji. Bundan anlamazsak zaten hep agzimizin suyu akar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 888393, member: 919"] [b]Ynt: Kubota mı Newholland mı ?[/b] Şunu yinelemek istiyorum. John derenin 5100R serisindeki valf sayisini öğrenin ki 5100R 107 bg ve fiyati 150-170 bin TL. Gidin New Hollandin muadili motordaki valf sayisini öğrenin birde fiyatyini. Birde kubotadakini arastirin. Neden valf olayina takilidin derseniz de biraz arastirmaci olun. Gerçekten ama gerçekten bizim milletimizin özellikle çiftçimizin beynini sifirlamak gerekiyor. Yeniden yükleme yapmak gerekiyor. O kadar aglaniyoruz sizlaniyoruz. Yahu alman üretimi o kadar motora söyle güzel boyle güzel super kaliteli vs vs gibi yakostirmalar yapiyoruz. Soruyorum size 2.dünya savasindan çikan kimdi? Harap olmuş yorulmuş bir Almanya gidiyor arastiriyor geliştiriyor ve bir suru traktör üretiyor. Bunlara gökten zembille mi indi? Yada adamlar oradaki çiftçiler zamanin o eski model traktörlerini makyaj yapip onlara sata,mazmiydi? Pek ala satabilirdi. Ama adamlardan ideal var. Hem ciftcisinde hem sanayicisinde. Bizde de günü seneyi kurtarma var. Kimse gocunmasin bu laflarima. Sizler 110.000 TL satis fiyati ile piyasaya sürülen malum traktörü gerçekten neyi için begeniyorsunuz. Ne özelliği var 90 model traktörden. Yahu arkadaş adam 87 model traktorune shuttle klima on arka dif kilidi hi lo sanjiman koymuş. Bizde kaç yilinda geldi bu teknoloji. Daha 3-4 sene olmadi. Bakiniz biz Türk çiftçisi olarak; arastirmaci, yenilikci , kaliteyi arayan, sorgulayan, azmeden, direkten bir yapida olmazsak daha çok semer vururlar bize. Bende istiyorum yerli markalarimiz büyük atilimlar yapsin. Ama yapmiyorlar. Nedeni ise çok çok daha fazla para kazanmak. Nasilsa satiyoruz mantigi var. Lütfen arkadaşlar bos yere o bu polemiğine girmeyelim. Gazi arkadaşlar demiski 200 milyarlik motorun ne farki var? Ergonomi konfor teknoloji. Bundan anlamazsak zaten hep agzimizin suyu akar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Kubota mı Newholland mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt