PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota MK5000 4x4 mü, Massey Ferguson 2615 4x4 mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="metemet" data-source="post: 1092169" data-attributes="member: 71124"><p>Evet tork egrisi işin püf noktası fakat 2700 cc /3=900 cc tek silindir hacmi yani kranka daha kuvvetli vuracak ve kurs boyuda uzayacak ve devir sayısı düşecek ve daha düşük devirde yüksek tork olacak yani mesala 2300 devide 50 bg üretiyorsa 2300 devire daha kısa zamanda gelecek yani motor cabuk toplayacak yani perkis bayılmayacak kobotada daha gürültüsüz calışacak daha yüksek devirde gücüne ulaşacaktır devir ivmesi ile kazanacaktır buda daha fazla yakıt demektir yani rampa kısa ise kobota uzun ise perkis </p><p></p><p>size bir örnek daha vereyim ben motorsiklet kullanıcısıyım ve biraz yarıştım enduro dalında </p><p>motorla arazide giderken engelden kurtulmak için saniyeler içinde güç lazım olur yani motorun vitesini oynamadan gaz koluna asıldınmı motor şaha kalmalı dünyada cok nadirdir 2 silindirli enduro motor oda zevk icin yarışlarda devamlı tek silindirli motordur yani torku fazla olması sebebi ile fakat cok titresimlidir uzun yol yapamazsın ömrü kısadır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metemet, post: 1092169, member: 71124"] Evet tork egrisi işin püf noktası fakat 2700 cc /3=900 cc tek silindir hacmi yani kranka daha kuvvetli vuracak ve kurs boyuda uzayacak ve devir sayısı düşecek ve daha düşük devirde yüksek tork olacak yani mesala 2300 devide 50 bg üretiyorsa 2300 devire daha kısa zamanda gelecek yani motor cabuk toplayacak yani perkis bayılmayacak kobotada daha gürültüsüz calışacak daha yüksek devirde gücüne ulaşacaktır devir ivmesi ile kazanacaktır buda daha fazla yakıt demektir yani rampa kısa ise kobota uzun ise perkis size bir örnek daha vereyim ben motorsiklet kullanıcısıyım ve biraz yarıştım enduro dalında motorla arazide giderken engelden kurtulmak için saniyeler içinde güç lazım olur yani motorun vitesini oynamadan gaz koluna asıldınmı motor şaha kalmalı dünyada cok nadirdir 2 silindirli enduro motor oda zevk icin yarışlarda devamlı tek silindirli motordur yani torku fazla olması sebebi ile fakat cok titresimlidir uzun yol yapamazsın ömrü kısadır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota MK5000 4x4 mü, Massey Ferguson 2615 4x4 mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt