PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota motorların servis ve parçaları zaten türkiyede mevcutmuş !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 346914" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: Kubota motorların servis ve parçaları zaten türkiyede mevcutmuş !!</strong></p><p></p><p>hiç düşündünüzmü neden mitsubishi olsun honda olsun yada en önemlisi toyota olsun antartirikadan afrikanın en ucra yerinde asyadan avrupada amerikada en çok kullanılan araç olduğunu çünkü bunlar diğerlerine nazaran daha sağlamdır nasıl arabalarda mercedesi ayrı bir yeri vardır traktördede fendt in ama onların alıcısı ayrıdır.....bizim gibi zor kazanan insanlar her zaman sağlam mala yönelirler bugün hepimizin 20 bin vererek alacağı ve hiç terettüt etmeyeceği pssatın medinede gördüm tavan sacı erimişti ama 92 model mercedes hala ayaktaydı mercedesle aynı modelde corollada hilux de ayaktaydı az çok ingilizcemiz var sorduğum onca adamın tek söylediği kelime sağlam dayanıklı ekonomik şimdi kubotayı almaya çekinen bi abim kardeşim amcam dayım pick up alcak olsa L200 almazmı yada navara zaten buda o ailenin çocuğu .......ben bi mala kolay kolay ısınmam vede sevmem ama kubota bunun istisnası adamlar şaftı nasıl gizlemişler tarafsızca bakıp hayran olmamak elde değil.......hani bir laf varya bir gün herkes fenerli olacak diye o lafı ben uyarlamak istiyorum bir gün herkes kubotacı olacak yada diğer firmalar o sağlamlığı yakalayacak......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 346914, member: 24598"] [b]Ynt: Kubota motorların servis ve parçaları zaten türkiyede mevcutmuş !![/b] hiç düşündünüzmü neden mitsubishi olsun honda olsun yada en önemlisi toyota olsun antartirikadan afrikanın en ucra yerinde asyadan avrupada amerikada en çok kullanılan araç olduğunu çünkü bunlar diğerlerine nazaran daha sağlamdır nasıl arabalarda mercedesi ayrı bir yeri vardır traktördede fendt in ama onların alıcısı ayrıdır.....bizim gibi zor kazanan insanlar her zaman sağlam mala yönelirler bugün hepimizin 20 bin vererek alacağı ve hiç terettüt etmeyeceği pssatın medinede gördüm tavan sacı erimişti ama 92 model mercedes hala ayaktaydı mercedesle aynı modelde corollada hilux de ayaktaydı az çok ingilizcemiz var sorduğum onca adamın tek söylediği kelime sağlam dayanıklı ekonomik şimdi kubotayı almaya çekinen bi abim kardeşim amcam dayım pick up alcak olsa L200 almazmı yada navara zaten buda o ailenin çocuğu .......ben bi mala kolay kolay ısınmam vede sevmem ama kubota bunun istisnası adamlar şaftı nasıl gizlemişler tarafsızca bakıp hayran olmamak elde değil.......hani bir laf varya bir gün herkes fenerli olacak diye o lafı ben uyarlamak istiyorum bir gün herkes kubotacı olacak yada diğer firmalar o sağlamlığı yakalayacak...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota motorların servis ve parçaları zaten türkiyede mevcutmuş !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt