PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Servis Niye Gelmiyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 745570" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Kubota Servis Niye Gelmiyor!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>işte buyüzden herzaman gönlümüz yerliden enazından yerli üretim olamsada yerli montaj sayılan traktörlerden yana</p><p>bir traktör nekadar iyi olursa olsun servis yedek parça ve ikinci el gibi konulardan biri eksikse müşteri yani biz çiftçiler o traktöre yaklaşmaya korkuyoruz dogal olarak</p><p>misal erzurumdaki servis bayburta gelse kaçlira alacak bakıma ve yol ücreti olarak ne alacak veya gününde gelecekmi veya bakımı geçtim bir arıza durumu olsa aynı şey yani bu gecikme olayı tekrar edecekmi bunlar hep soru işareti her ilde birçok ilçede birçok kasaba ve köyde ulaşılabilen bir marka varken şuanda türkiyede işin açıgı ulaşılamayan erişilemeyen traktör alıpta sıkıntı yaşamaya bence hiç gerek yok enazından şimdilik bu riske girilmez</p><p>buyüzden bizler için şimdilik en iyisi yerli üretim ve yerli montaj traktörler bunalr içindede en kolay ulaşılabileni traktörleri iyi de olsa kötüde olsa şimdilik nh ilk sırada digerlerinin yani ithal traktörleri kullanmanın henüz vakti gelmedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 745570, member: 33118"] [b]Ynt: Kubota Servis Niye Gelmiyor![/b] işte buyüzden herzaman gönlümüz yerliden enazından yerli üretim olamsada yerli montaj sayılan traktörlerden yana bir traktör nekadar iyi olursa olsun servis yedek parça ve ikinci el gibi konulardan biri eksikse müşteri yani biz çiftçiler o traktöre yaklaşmaya korkuyoruz dogal olarak misal erzurumdaki servis bayburta gelse kaçlira alacak bakıma ve yol ücreti olarak ne alacak veya gününde gelecekmi veya bakımı geçtim bir arıza durumu olsa aynı şey yani bu gecikme olayı tekrar edecekmi bunlar hep soru işareti her ilde birçok ilçede birçok kasaba ve köyde ulaşılabilen bir marka varken şuanda türkiyede işin açıgı ulaşılamayan erişilemeyen traktör alıpta sıkıntı yaşamaya bence hiç gerek yok enazından şimdilik bu riske girilmez buyüzden bizler için şimdilik en iyisi yerli üretim ve yerli montaj traktörler bunalr içindede en kolay ulaşılabileni traktörleri iyi de olsa kötüde olsa şimdilik nh ilk sırada digerlerinin yani ithal traktörleri kullanmanın henüz vakti gelmedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Servis Niye Gelmiyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt