PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Servis Niye Gelmiyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 745862" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Kubota Servis Niye Gelmiyor!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Zetor ile ilgili yazı ve bilgilendirmelerinizi yakınen takip ediyorum. Oldukça dürüst ve gerçikçi açıklamar olması takip edilmeniz için ayrı bir sebep oluyor. </p><p></p><p>Traktör piyasasındaki tekelin kırılması ile ilgili düşüncelerinizda gayet haklısınız. Bu tarz (bakıma gelinmemesi gibi) ufak tefek aksiliklerin fikrinizi değiştirmesine (bence) izin vermeyin. Gerçi kubota ' nın sizin tavsiyeniz ile alınmış olması, yine sizi zan altında bıraktığı için canınızı sıkması gayet doğal. Ama birileri bu sıkıntıları aşmadan da daha iyi alternatif markaların yayılabilme ve bu haksız tekelin kırılabilme imkan / fırsatı yok. </p><p></p><p>Son olarak Zetor ' un bakımlarını kendinizin yapması garanti açısından hergi bir sıkıntı oluşturmuyor mu merak ettim. Kendi başınızı kendinizin kaşıması gayet doğal ama garanti sürekliliği ve geçerliliğinin sağlanabilmesi için periyodik bakım onayının servis tarafından verilmesi gerekli diye biliyorum. Bu konuda servis ile bir mukabata varmadıysanız ileride başvuracağınız garanti işlemlerinde başınızın ağrımaması için dua ve umut etmekten başka çare kalmayacak gibi gözüküyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 745862, member: 21067"] [b]Ynt: Kubota Servis Niye Gelmiyor![/b] Zetor ile ilgili yazı ve bilgilendirmelerinizi yakınen takip ediyorum. Oldukça dürüst ve gerçikçi açıklamar olması takip edilmeniz için ayrı bir sebep oluyor. Traktör piyasasındaki tekelin kırılması ile ilgili düşüncelerinizda gayet haklısınız. Bu tarz (bakıma gelinmemesi gibi) ufak tefek aksiliklerin fikrinizi değiştirmesine (bence) izin vermeyin. Gerçi kubota ' nın sizin tavsiyeniz ile alınmış olması, yine sizi zan altında bıraktığı için canınızı sıkması gayet doğal. Ama birileri bu sıkıntıları aşmadan da daha iyi alternatif markaların yayılabilme ve bu haksız tekelin kırılabilme imkan / fırsatı yok. Son olarak Zetor ' un bakımlarını kendinizin yapması garanti açısından hergi bir sıkıntı oluşturmuyor mu merak ettim. Kendi başınızı kendinizin kaşıması gayet doğal ama garanti sürekliliği ve geçerliliğinin sağlanabilmesi için periyodik bakım onayının servis tarafından verilmesi gerekli diye biliyorum. Bu konuda servis ile bir mukabata varmadıysanız ileride başvuracağınız garanti işlemlerinde başınızın ağrımaması için dua ve umut etmekten başka çare kalmayacak gibi gözüküyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Servis Niye Gelmiyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt