PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Servis Niye Gelmiyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 746104" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Kubota Servis Niye Gelmiyor!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>zaten burda sorun kubota veya zetorun kötül olması degil biz yani ben ve benim gibi düşünenler diyoruz ki bir mal iyide olsa kötüde olsa o malın bayisi servisi ve yedek parçası bulunabilmeli</p><p>gönül elbette en iyisini ister </p><p>para olsada en iyi traktörü bizlerde alsak </p><p>sony örnegini vermişsiniz dogru bir örnek fakat bakış açınız yanlış </p><p>neden derseniz tamam sony kaliteli buna lafımız yok fakat türkiye şartlarında alım gücü düşünülürse sony ürünleri pahalı oldugu için birçok yerde satılmaz hatta satan dükkan bile yok bir çok yerde</p><p>satan alan olmayınca dogal olarak serviste yok</p><p>yoksa sony çok kaliteli çok ucuz sony ürünü çok satan dükkan var da yinede sony servis tamri ci açmıyormu dediigm gibi traktördede durum aynı bir traktörün satıı çoksa kalitelide olsa kalitesizde olsa servisi bayisi yedek parçacısı vs olur ama satılmayan yada az satılan bir traktörse isterse yer uçagı olsun hep sıkıntı olur</p><p>kaldıki koç bir tekel oluşturduysa ki dogru oluşturdu</p><p>bunun suçlusu koçmu sizce</p><p>bence degil </p><p>bunun suçlusu beceriksiz hatta aptal traktör firmaları </p><p>koç 1 liraya satıyorsa sen 50kuruşa sat koç her ile bayi açıyorsa sen her ilçeye aç koç 2 yıl garanti veriyorsa sen 4 yıl garanti ver </p><p>bak bakalım senin traktörün satılıyormu satılmıyormutüm suçu koça atmamak lazım suçlu bence diger traktör firmaları</p><p>bir traktör üreityorlar koçun traktöründen pahalı </p><p>sen piyasaya yeni girdiysen rekabet edeceksen bunada çözüm bulacaksın yoksa koç tekel olarak kalmaya devam eder</p><p>servislerin periyodik bakım ücretleri pahalı ona bende katılıyorum nhde 200-250 lira şaunda artı yol ücretide alıyorlar diger markalardada aynı sorun var fakat bir makina garantiliyse elimi vurmam garanti bitene kadar sonuçta bir arıza olsa adamalr allahtan arıyor garanti kapsamından çıkarmaya </p><p>ama enazından bir telefon edip yarım saat sonra ayagımıza getirebiliyoruz bayiyi veya servisi ve öyle bahsedilenler gibi aşırı arıza veya sorun da yaşanan bir marka degil orta seviye bir traktör</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 746104, member: 33118"] [b]Ynt: Kubota Servis Niye Gelmiyor![/b] zaten burda sorun kubota veya zetorun kötül olması degil biz yani ben ve benim gibi düşünenler diyoruz ki bir mal iyide olsa kötüde olsa o malın bayisi servisi ve yedek parçası bulunabilmeli gönül elbette en iyisini ister para olsada en iyi traktörü bizlerde alsak sony örnegini vermişsiniz dogru bir örnek fakat bakış açınız yanlış neden derseniz tamam sony kaliteli buna lafımız yok fakat türkiye şartlarında alım gücü düşünülürse sony ürünleri pahalı oldugu için birçok yerde satılmaz hatta satan dükkan bile yok bir çok yerde satan alan olmayınca dogal olarak serviste yok yoksa sony çok kaliteli çok ucuz sony ürünü çok satan dükkan var da yinede sony servis tamri ci açmıyormu dediigm gibi traktördede durum aynı bir traktörün satıı çoksa kalitelide olsa kalitesizde olsa servisi bayisi yedek parçacısı vs olur ama satılmayan yada az satılan bir traktörse isterse yer uçagı olsun hep sıkıntı olur kaldıki koç bir tekel oluşturduysa ki dogru oluşturdu bunun suçlusu koçmu sizce bence degil bunun suçlusu beceriksiz hatta aptal traktör firmaları koç 1 liraya satıyorsa sen 50kuruşa sat koç her ile bayi açıyorsa sen her ilçeye aç koç 2 yıl garanti veriyorsa sen 4 yıl garanti ver bak bakalım senin traktörün satılıyormu satılmıyormutüm suçu koça atmamak lazım suçlu bence diger traktör firmaları bir traktör üreityorlar koçun traktöründen pahalı sen piyasaya yeni girdiysen rekabet edeceksen bunada çözüm bulacaksın yoksa koç tekel olarak kalmaya devam eder servislerin periyodik bakım ücretleri pahalı ona bende katılıyorum nhde 200-250 lira şaunda artı yol ücretide alıyorlar diger markalardada aynı sorun var fakat bir makina garantiliyse elimi vurmam garanti bitene kadar sonuçta bir arıza olsa adamalr allahtan arıyor garanti kapsamından çıkarmaya ama enazından bir telefon edip yarım saat sonra ayagımıza getirebiliyoruz bayiyi veya servisi ve öyle bahsedilenler gibi aşırı arıza veya sorun da yaşanan bir marka degil orta seviye bir traktör [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Servis Niye Gelmiyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt