PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota servis sorunu askale
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 942960" data-attributes="member: 49570"><p><strong>Ynt: Kubota servis sorunu askale</strong></p><p></p><p>konuyu epey zamandır takip edşyorum . dem ba ba lakabıyla yazan arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum .</p><p> Şimdi gelelim bu konuya burada suç tamamen servislerin ama bununda cezasını benim çiftçi kardeşlerim veya arkadaşlarım neden çeksin .böyle piyasaya girmek için uğraşan firmalar nasıl oluyorda böyle bir olaya müdahalede çok geç kalıyorlar aklım almıyor . sonrada bizler diğer yerli firmalar bunu yapınca zorumuza gidiyor .</p><p> Bir teknik personel olarak ( not = dünyada bir çok hava yollarına teknik hizmet veriyoruz ) . bir arıza geldiği zaman önce arızanın geliş şeklini ve ne tür problemlerin olduğuna bakılıp karar verilir . sonra olaya müdahale edilr . yani hazırlık yapılarak gidilir . bu arkadaş sorununu anlatmış gelen servis hazırlıksız gelerek arkadaşımızı mağdur etmiştir . neden gelirken direksiyon kutusunun değişimi ile hazırlık yapmadan geliyor .</p><p> benim burada anlamadığım yılmaz kardeşin devreye girerek lütfen yardımcı olun gibi araması . ben bu konularda çok hassas bir insanım . BENİM İÇİN SERVİS HİMETİNİ İYİ VEREMEYEN FİRMA MECAZİ ANLAMDA 10 PARA ETMEZ .ister yerli ister avrupa olsun . gerekli hukuki yolların tamamınıda kullanırım . lütfen her platformda hakkınızı arayın .</p><p> sonrada bu firmalar kaliteden bahsederler . bir traktörün az yakması, çok kaçması , çok çekmesinin yanında dünyada TOPLAM KALİTE denen bir şey vardır . bunların tamamını en iyi sağlayan firmalar devamlı önde olurlar .</p><p> BOSH firmasını sahibi müşterimi kaybetmektense paramı kaybetmeyi yeğlerim demiş . düşününce ne kadar haklı olduğu ortada </p><p> herkezin bildiği şeyleri tekrar yazdım ama malesef bu konularda çok üzülüyorum .</p><p> iyi geceler .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 942960, member: 49570"] [b]Ynt: Kubota servis sorunu askale[/b] konuyu epey zamandır takip edşyorum . dem ba ba lakabıyla yazan arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum . Şimdi gelelim bu konuya burada suç tamamen servislerin ama bununda cezasını benim çiftçi kardeşlerim veya arkadaşlarım neden çeksin .böyle piyasaya girmek için uğraşan firmalar nasıl oluyorda böyle bir olaya müdahalede çok geç kalıyorlar aklım almıyor . sonrada bizler diğer yerli firmalar bunu yapınca zorumuza gidiyor . Bir teknik personel olarak ( not = dünyada bir çok hava yollarına teknik hizmet veriyoruz ) . bir arıza geldiği zaman önce arızanın geliş şeklini ve ne tür problemlerin olduğuna bakılıp karar verilir . sonra olaya müdahale edilr . yani hazırlık yapılarak gidilir . bu arkadaş sorununu anlatmış gelen servis hazırlıksız gelerek arkadaşımızı mağdur etmiştir . neden gelirken direksiyon kutusunun değişimi ile hazırlık yapmadan geliyor . benim burada anlamadığım yılmaz kardeşin devreye girerek lütfen yardımcı olun gibi araması . ben bu konularda çok hassas bir insanım . BENİM İÇİN SERVİS HİMETİNİ İYİ VEREMEYEN FİRMA MECAZİ ANLAMDA 10 PARA ETMEZ .ister yerli ister avrupa olsun . gerekli hukuki yolların tamamınıda kullanırım . lütfen her platformda hakkınızı arayın . sonrada bu firmalar kaliteden bahsederler . bir traktörün az yakması, çok kaçması , çok çekmesinin yanında dünyada TOPLAM KALİTE denen bir şey vardır . bunların tamamını en iyi sağlayan firmalar devamlı önde olurlar . BOSH firmasını sahibi müşterimi kaybetmektense paramı kaybetmeyi yeğlerim demiş . düşününce ne kadar haklı olduğu ortada herkezin bildiği şeyleri tekrar yazdım ama malesef bu konularda çok üzülüyorum . iyi geceler . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota servis sorunu askale
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt