PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
kubota sorgun tanıtım videosu....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 539394" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: kubota sorgun tanıtım videosu....</strong></p><p></p><p></p><p>ali bey allah razı olsun ..tanışma işi kısmet..ileriki zamanda duruma göre geleceğim zaman burdan sizi bilgilendiririm..</p><p>ama ben inanıyorum kubota gibi muhteşem bir makinanın yozgatta tutulacağına ..sizin yapmanız gereken sabır ve müşteriye kubota hakkında her fırsatta bilgi vermeniz..sorgunu pek bilmesemde..şefaatliyi iyi bilirim .küçük bir ilce olmasına ramen baya bi traktör bayi var..bir ikinciside bundan 3 yada 4 yıl önce frmtrak diye bi traktör markası dahi baya bi satış yaptı şefaatli genelinde..benim köyümde bile 2 tane alan oldu..oyüzden yozgat insanı yenilik seven bi kişiliğe sahip bence ilerde alan cok olur..</p><p>ben bir tümosan kullanıcısı olarak tutulup satış yapmanızı canı gönülden isterim..bol ve bereketli satışlar..mevlam yardımcınız olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 539394, member: 35264"] [b]Ynt: kubota sorgun tanıtım videosu....[/b] ali bey allah razı olsun ..tanışma işi kısmet..ileriki zamanda duruma göre geleceğim zaman burdan sizi bilgilendiririm.. ama ben inanıyorum kubota gibi muhteşem bir makinanın yozgatta tutulacağına ..sizin yapmanız gereken sabır ve müşteriye kubota hakkında her fırsatta bilgi vermeniz..sorgunu pek bilmesemde..şefaatliyi iyi bilirim .küçük bir ilce olmasına ramen baya bi traktör bayi var..bir ikinciside bundan 3 yada 4 yıl önce frmtrak diye bi traktör markası dahi baya bi satış yaptı şefaatli genelinde..benim köyümde bile 2 tane alan oldu..oyüzden yozgat insanı yenilik seven bi kişiliğe sahip bence ilerde alan cok olur.. ben bir tümosan kullanıcısı olarak tutulup satış yapmanızı canı gönülden isterim..bol ve bereketli satışlar..mevlam yardımcınız olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
kubota sorgun tanıtım videosu....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt