PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 292484" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!</strong></p><p></p><p>gecenlerde toprak tv izledım bu kubatamı neyse işte adı bıle bı tuhaf galıba japonlar TÜRKLERİ VE TÜRKİYEYİ VE EN ÖNEMLİSİ ANADOLU TOPRAĞINI iyi tanıyamamıslar kendı boyutlarında traktor yapmıslar neyse tanıtımda 4 tane motor vardı 20bg 21 bg 26bg bıde sanırım m9000 adamlar reklam yapıyor bırıne pulluk takmıslar bırıne kepce falan adam pullugu bır daldırdı motor oldugu yere cakıldı 1cm gıdemıyor 21 bg motormus vay efendım bahce işlerınde harıka bısey dıyorlar motorun arkasındakı pulluk nerdeyse benım elım kadar bısey ınanın bızım bır komsu vardı eskıden eseklerle sogan sarımsak falan dıkmek ıcın vasıtanın gırmedıgı ara bahcelerde kucuk kucuk yerlerı surerdı o eseklerın pullugu bıle ondan buyuktu bırısıne kepce takmıslar adam arkaya oturmus arkasında beko var 26 bg motorun onundede duz kepce adam bekoyla cukur eserken nerdeyse motorun onu kalkacak gerıye ustelık kepcenın aldıgı topragı ben kurekle daha fazla alırım bıde surulmus tarladan alıyolar on kovayı daldırdı surulmus tarlaya motor oldugu yerde kaldı dıger buyuk motoru gostermedıler iş yaparken haa bıde fırma yetkılısı de dıyorkı bu motorla calısırken devırmemek için bayaga bır usta operator olmak lazımmıs, zaten tarlada ımıl ımıl ilerliyorlar bıraz hız yapsak heralde olduguyerde yan yatar bunlar zaten bırıncı resımdekı cocukta motordan buyuk garıbım ben bunun neresıne oturacagım dıye garıp garıp bakıyor zuha-*-s ;D</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 292484, member: 16973"] [b]Ynt: KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!![/b] gecenlerde toprak tv izledım bu kubatamı neyse işte adı bıle bı tuhaf galıba japonlar TÜRKLERİ VE TÜRKİYEYİ VE EN ÖNEMLİSİ ANADOLU TOPRAĞINI iyi tanıyamamıslar kendı boyutlarında traktor yapmıslar neyse tanıtımda 4 tane motor vardı 20bg 21 bg 26bg bıde sanırım m9000 adamlar reklam yapıyor bırıne pulluk takmıslar bırıne kepce falan adam pullugu bır daldırdı motor oldugu yere cakıldı 1cm gıdemıyor 21 bg motormus vay efendım bahce işlerınde harıka bısey dıyorlar motorun arkasındakı pulluk nerdeyse benım elım kadar bısey ınanın bızım bır komsu vardı eskıden eseklerle sogan sarımsak falan dıkmek ıcın vasıtanın gırmedıgı ara bahcelerde kucuk kucuk yerlerı surerdı o eseklerın pullugu bıle ondan buyuktu bırısıne kepce takmıslar adam arkaya oturmus arkasında beko var 26 bg motorun onundede duz kepce adam bekoyla cukur eserken nerdeyse motorun onu kalkacak gerıye ustelık kepcenın aldıgı topragı ben kurekle daha fazla alırım bıde surulmus tarladan alıyolar on kovayı daldırdı surulmus tarlaya motor oldugu yerde kaldı dıger buyuk motoru gostermedıler iş yaparken haa bıde fırma yetkılısı de dıyorkı bu motorla calısırken devırmemek için bayaga bır usta operator olmak lazımmıs, zaten tarlada ımıl ımıl ilerliyorlar bıraz hız yapsak heralde olduguyerde yan yatar bunlar zaten bırıncı resımdekı cocukta motordan buyuk garıbım ben bunun neresıne oturacagım dıye garıp garıp bakıyor zuha-*-s ;D [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt