PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 292497" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!</strong></p><p></p><p>arkadaşım mesajını okudum kendi fikrin ama bu sitede bir çok kubota videosu var bi açta izle senin kullandığın traktörün üreticis agco grup marubeniden sonra geliyor o traktör Türkiye ' de çok satılacak belki bir ün sen bile almak isteyeceksin ...bak bende avensis var 2.0 motor benzinde reno 9 un tüplüsü var bamada arasında 100 km 4-5 milyon oynamıyo bu traktör 100 de 100 kubota senin kullandığın motoru deutz şanzumanı a orası b şurası c peki sen bu yorumu yaparken hiç kubota hakkında bilgi edindinmi Okay Kangal adlı arkadaşta var kendisi bildiğin gibi bir çiftçi de değil makina mühendisi bir sor nasılmış aç youtube ta bak elinin altında traktör ne yapacaktı 16 bg traktör 3 lü 16 lı mı takacak senin motorunun tek çekeri zor sürüyor onu bu sitede bu markaya çoğu insanın sempatisi var insanlar bakıyor görüyor traktörünün altında ön dingili hareket veren bacak kadar şaft kubotada 3 aylık bir bebeğin kolu kadar senin trakltöründe kronik ön dişli varmı bu traktörde baskı balata bile yok ayrıca senin kullandığın traktörde shuttle varmı ben söyleyim sen yorulma yok yok yok kubotada olan herşey senin traktöründe nedense yok aynı massey herşeyi aynı 1975 model 175 likten senin traktörünün ne farkı var dur sen yorulma ben söyleyim yok yok yok beğenmezsin bilemessin tipi tip değildir ayrı konu ama karalama...ayrıca Japon arabası toyotayı alalım arasbistandan tut endonezyadan al antartikaya kadar her yerde var mercede haricinde hangi araba var örnek verebilirmisin veremessin ....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 292497, member: 24598"] [b]Ynt: KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!![/b] arkadaşım mesajını okudum kendi fikrin ama bu sitede bir çok kubota videosu var bi açta izle senin kullandığın traktörün üreticis agco grup marubeniden sonra geliyor o traktör Türkiye ' de çok satılacak belki bir ün sen bile almak isteyeceksin ...bak bende avensis var 2.0 motor benzinde reno 9 un tüplüsü var bamada arasında 100 km 4-5 milyon oynamıyo bu traktör 100 de 100 kubota senin kullandığın motoru deutz şanzumanı a orası b şurası c peki sen bu yorumu yaparken hiç kubota hakkında bilgi edindinmi Okay Kangal adlı arkadaşta var kendisi bildiğin gibi bir çiftçi de değil makina mühendisi bir sor nasılmış aç youtube ta bak elinin altında traktör ne yapacaktı 16 bg traktör 3 lü 16 lı mı takacak senin motorunun tek çekeri zor sürüyor onu bu sitede bu markaya çoğu insanın sempatisi var insanlar bakıyor görüyor traktörünün altında ön dingili hareket veren bacak kadar şaft kubotada 3 aylık bir bebeğin kolu kadar senin trakltöründe kronik ön dişli varmı bu traktörde baskı balata bile yok ayrıca senin kullandığın traktörde shuttle varmı ben söyleyim sen yorulma yok yok yok kubotada olan herşey senin traktöründe nedense yok aynı massey herşeyi aynı 1975 model 175 likten senin traktörünün ne farkı var dur sen yorulma ben söyleyim yok yok yok beğenmezsin bilemessin tipi tip değildir ayrı konu ama karalama...ayrıca Japon arabası toyotayı alalım arasbistandan tut endonezyadan al antartikaya kadar her yerde var mercede haricinde hangi araba var örnek verebilirmisin veremessin .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt