PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 678968" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen abi bende ondan vaz geçtim sadece motor seri birde direksiyon turu fazla başka hiç bişe yok oda erkunt gibi 4 ton olsa o da seri olamaz erkunt hantalda değil aşırı seride değil ama ağırlığından dolayı bir çok işin altından kalkabiliyor oda 3 piston motor var üzerinde 4 pistonluları daha farklıdr mesala ben geçen yıl 10 tonluk kepçe bizim tarlada çalışırken batmıştı hemde bir kere bile değil 5 6 kez erkunt ağır olduğundan her batışında kepçeyi çıkardım aldım hafif traktör olsa çekemez </p><p></p><p>mesala geçen mayıs ayında ben traktör ve remorku batırmıştım 277 g geldi 4x4 debelendi durdu yinede çıkaramadı erkuntun bütün yüklerini boşalttıkda ancak işte</p><p> o yüzden abi biz erkunttan vaz geçmeyelim taki ne zaman avrupa bi marka oda ancak fendt olur başkasını kapıya koymam erkunt varken o zaman erkunt almaz alman malı birartane alırız </p><p></p><p>ben hep erkunt derim yokuşta 8 ton 9 ton yükle 3 vitesle 2. vitesle çıksada 4. vitesle 9 ton yükü çıkaramasada erkunt derim başka bişe demem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 678968, member: 28829"] [b]Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013[/b] aynen abi bende ondan vaz geçtim sadece motor seri birde direksiyon turu fazla başka hiç bişe yok oda erkunt gibi 4 ton olsa o da seri olamaz erkunt hantalda değil aşırı seride değil ama ağırlığından dolayı bir çok işin altından kalkabiliyor oda 3 piston motor var üzerinde 4 pistonluları daha farklıdr mesala ben geçen yıl 10 tonluk kepçe bizim tarlada çalışırken batmıştı hemde bir kere bile değil 5 6 kez erkunt ağır olduğundan her batışında kepçeyi çıkardım aldım hafif traktör olsa çekemez mesala geçen mayıs ayında ben traktör ve remorku batırmıştım 277 g geldi 4x4 debelendi durdu yinede çıkaramadı erkuntun bütün yüklerini boşalttıkda ancak işte o yüzden abi biz erkunttan vaz geçmeyelim taki ne zaman avrupa bi marka oda ancak fendt olur başkasını kapıya koymam erkunt varken o zaman erkunt almaz alman malı birartane alırız ben hep erkunt derim yokuşta 8 ton 9 ton yükle 3 vitesle 2. vitesle çıksada 4. vitesle 9 ton yükü çıkaramasada erkunt derim başka bişe demem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt