PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 679292" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013</strong></p><p></p><p>paylaşım için tesekkurler..</p><p></p><p></p><p></p><p>abi sen m130x ,n özelliklerini bilmiyorsun sanırım oda otomatik vites ve daha bir çok teknolojiyi barındırıyor yani muadili mf den veya nh den özellik olarak aşagı kalır yanı yok.. t6060 in çekemediği ekipmanları çekiyordu hakan1 adlı kullanıcı kullanmıştı kendi yorumunda belirtmişti..</p><p></p><p></p><p>Usta bu yorumunada katılmıyorum ben erkunt un tek çkerini çifçekerinide kullandım her huyunu herseyini bilirim erkunt yerliler arasında iyi... fakat kubota m8540 ile asla karşılaştırılmaz yani sadece manevra ve motoru farklı değil birdefa altı ileri vitesli ,sürüngen vites standart, sorunsuz ve çok sağlam şanzımanı ve hidrolik shutle (debriajsız ileri geri) artı yuksek hidrolik kaldırma kapasitesi 4100kg ve 64lt hidrolik pompa debisi (erkunt ta bu 30lt civarı yanlış hatırlamıyorsam).. agırlıgına gelince 3760kg benim kullandıgım sıfırları biraz daha agırlaştırıldı ek agırlıklarla 3900kg a yakın.. erkunt 4100kg civarı yani arada abartılacak bi agırlık farkı da yok ve hafifi olması avantajdır tarlayı ezmemesi ve serilik konusunda mesela artı kepçe takarsanız v.s. traktörün agırlıgı aşırı olur.. avrupa traktörlerin çogu böle hafif önemli olan dengeli olması traktörün.. bunun dışında kliması hiç bi traktörde yok kabinini begenmemişsiniz evet tek dez avantajı dar kabin ama şöför için yeterli genişlikte ayrıca görüş açısı mükemmel onu begenmemişti 'köylü' sanırım görüşe engel olacak hiç bir şey yok ki.. ha bu kadar özellige göre pahalımı evet pahalı ama japon kalitesi ve sağlamlıgı var ve herseyiyle dengeli traktör yerden yuksekliği diger traktörlerden 10cm fazla ve altı düz yani çamurda kolay kolay oturmaz .. rampa dan 15ton yük indirin ozaman farkı görürsünüz.. bunlar şuanda aklıma gelenler sadece ayrıca performansı ilk100saatten sonra bayagı artar yorumları biraz haksız buldugum için yazdım bunları haklı olunan tek şey var oda fiyatı biraz pahalı yoksa traktörleri sorunsuz ve sürüş zevki veren traktörler şanzımanını motorunu herseyini kendisi üreten kaç traktör markası var yada bu seğmentte kaç traktör var bi düşünün... zaten pahalı olmasaydı şuan cevremde en az 5-6 tane olurdu ama niyetlenen herkes fiyatını duyunca vazgectiler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 679292, member: 2401"] [b]Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013[/b] paylaşım için tesekkurler.. abi sen m130x ,n özelliklerini bilmiyorsun sanırım oda otomatik vites ve daha bir çok teknolojiyi barındırıyor yani muadili mf den veya nh den özellik olarak aşagı kalır yanı yok.. t6060 in çekemediği ekipmanları çekiyordu hakan1 adlı kullanıcı kullanmıştı kendi yorumunda belirtmişti.. Usta bu yorumunada katılmıyorum ben erkunt un tek çkerini çifçekerinide kullandım her huyunu herseyini bilirim erkunt yerliler arasında iyi... fakat kubota m8540 ile asla karşılaştırılmaz yani sadece manevra ve motoru farklı değil birdefa altı ileri vitesli ,sürüngen vites standart, sorunsuz ve çok sağlam şanzımanı ve hidrolik shutle (debriajsız ileri geri) artı yuksek hidrolik kaldırma kapasitesi 4100kg ve 64lt hidrolik pompa debisi (erkunt ta bu 30lt civarı yanlış hatırlamıyorsam).. agırlıgına gelince 3760kg benim kullandıgım sıfırları biraz daha agırlaştırıldı ek agırlıklarla 3900kg a yakın.. erkunt 4100kg civarı yani arada abartılacak bi agırlık farkı da yok ve hafifi olması avantajdır tarlayı ezmemesi ve serilik konusunda mesela artı kepçe takarsanız v.s. traktörün agırlıgı aşırı olur.. avrupa traktörlerin çogu böle hafif önemli olan dengeli olması traktörün.. bunun dışında kliması hiç bi traktörde yok kabinini begenmemişsiniz evet tek dez avantajı dar kabin ama şöför için yeterli genişlikte ayrıca görüş açısı mükemmel onu begenmemişti 'köylü' sanırım görüşe engel olacak hiç bir şey yok ki.. ha bu kadar özellige göre pahalımı evet pahalı ama japon kalitesi ve sağlamlıgı var ve herseyiyle dengeli traktör yerden yuksekliği diger traktörlerden 10cm fazla ve altı düz yani çamurda kolay kolay oturmaz .. rampa dan 15ton yük indirin ozaman farkı görürsünüz.. bunlar şuanda aklıma gelenler sadece ayrıca performansı ilk100saatten sonra bayagı artar yorumları biraz haksız buldugum için yazdım bunları haklı olunan tek şey var oda fiyatı biraz pahalı yoksa traktörleri sorunsuz ve sürüş zevki veren traktörler şanzımanını motorunu herseyini kendisi üreten kaç traktör markası var yada bu seğmentte kaç traktör var bi düşünün... zaten pahalı olmasaydı şuan cevremde en az 5-6 tane olurdu ama niyetlenen herkes fiyatını duyunca vazgectiler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt