PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 679980" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013</strong></p><p></p><p>kubato sınıfta kaldı.japon yetkili bir kaç soru sorunca kaçtı.kabin ve tarktörle ilgili üç beş soru sorduk ve soruldu kolayı kaçmada buldular.</p><p> şirket yetkilisi türk ama türkçe konuşmayı anlmıyor.ya aklı kıt yada mantalitesi bu.</p><p>ben ülkemde benim kullnacagım özellikleri isterken onlar tamtersi konum içindeler.bu kafayla satamzlar ve ikinci elde de çok canlar yanar.kioto gibi.</p><p> kabin degişmesi genişlemesi ufukta kesinlikle yok.arka kolların hidrolik olma gibi istekler kesinlikle yok.</p><p>traktördeki basit görünlerin degişmesi yok.</p><p> garanti süresi ve fiyattda indirim kesinlikle yok...</p><p>ben vaz geçtim.bizler gerçekten kafaya koymuştuk en az 4-6 adet alacaktık 95 hb den..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 679980, member: 988"] [b]Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013[/b] kubato sınıfta kaldı.japon yetkili bir kaç soru sorunca kaçtı.kabin ve tarktörle ilgili üç beş soru sorduk ve soruldu kolayı kaçmada buldular. şirket yetkilisi türk ama türkçe konuşmayı anlmıyor.ya aklı kıt yada mantalitesi bu. ben ülkemde benim kullnacagım özellikleri isterken onlar tamtersi konum içindeler.bu kafayla satamzlar ve ikinci elde de çok canlar yanar.kioto gibi. kabin degişmesi genişlemesi ufukta kesinlikle yok.arka kolların hidrolik olma gibi istekler kesinlikle yok. traktördeki basit görünlerin degişmesi yok. garanti süresi ve fiyattda indirim kesinlikle yok... ben vaz geçtim.bizler gerçekten kafaya koymuştuk en az 4-6 adet alacaktık 95 hb den.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt