PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 680156" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013</strong></p><p></p><p>ben de 600 saat bakımı yaptırdım yok öle bi maliyet.. ayrıca o bakım 600saat bakımına has şanzıman yagı değişiyor 600tl zaten o tutuyor yag parası yani tüm avrupa traktörlerde yada özellikli traktörlerde bu böle 50-60lt şanzıman yagı alıyor bu traktörler.. filtrelerin komplesini ben 220tl ye almıştım en son ve bu filtrelerin hepsi her bakımda degişmiyor şanzıman filtreleri 600saatte bir değişiyor.. motor yagı filtresi zaten ucuz 300 saatte bir değişiyor.. mazot filtreside yine 600saatte bir değişiyor yanlış hatırlamıyorsam.. mesela o bakım yapan bengog adlı arkadaşa birde 300 saat bakımını kaça yaptırdıgını sorun yada yakında yaptıracagı 900saat bakımı maliyeti ne diyr sorun.. ben söyleyeyim 12lt motor yagı artı mazot filtresi (30tl) mazot filtresinide en fazla değişir oda 60yada 70 tl dir.. ben ilgili konuda geregini yazmıştım.. ama şu size bilgi veren yetkili kimdi acaba fuzuli servisin bakım masrafı cıkardıgı parca değiştigi aşikar.. ayrıca bakımda el emegi falan yok kapıda oluyor ilk dört bakım.. biz bir kurus vermedik henuz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 680156, member: 2401"] [b]Ynt: KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013[/b] ben de 600 saat bakımı yaptırdım yok öle bi maliyet.. ayrıca o bakım 600saat bakımına has şanzıman yagı değişiyor 600tl zaten o tutuyor yag parası yani tüm avrupa traktörlerde yada özellikli traktörlerde bu böle 50-60lt şanzıman yagı alıyor bu traktörler.. filtrelerin komplesini ben 220tl ye almıştım en son ve bu filtrelerin hepsi her bakımda degişmiyor şanzıman filtreleri 600saatte bir değişiyor.. motor yagı filtresi zaten ucuz 300 saatte bir değişiyor.. mazot filtreside yine 600saatte bir değişiyor yanlış hatırlamıyorsam.. mesela o bakım yapan bengog adlı arkadaşa birde 300 saat bakımını kaça yaptırdıgını sorun yada yakında yaptıracagı 900saat bakımı maliyeti ne diyr sorun.. ben söyleyeyim 12lt motor yagı artı mazot filtresi (30tl) mazot filtresinide en fazla değişir oda 60yada 70 tl dir.. ben ilgili konuda geregini yazmıştım.. ama şu size bilgi veren yetkili kimdi acaba fuzuli servisin bakım masrafı cıkardıgı parca değiştigi aşikar.. ayrıca bakımda el emegi falan yok kapıda oluyor ilk dört bakım.. biz bir kurus vermedik henuz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
KUBOTA STANDI - KONYA TARIM 2013
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt