PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
Kubota Tractor (PALATLI )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 247040" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Kubota Tractor (PALATLI )</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ben kullalan bi çok kişi ile görüştüm telefonlarıda var halen bende.. adanada osmaniyede falan.. yakıtı az çekişi cok iyi çok memnunuz dediler hep.. 398mf si olan biriylede konustum ikiside adamın kendi malı adam.. 398i de satıp bitane daha almayı düşünüyorum ama ikinci eli alıcı bulmaz diye 398i bekletiyorum sıkıştım mı anında satarım dedi yoksa dedi bu 398 den daha çekişli daha az yakıyor dedi adanalı bi çifçi.. 286goldu olan biriyle konustum o deneme traktörünü kullanmıştı adam diyor ikinci el piyasassı olsa anında gold u satar gidder alırım bitane çok hoşuma gitti dedi yakıtıtda gold dan az dedi artık bu dediklerim alıntıdır aynen söyleyenlerin agzından yazdım kendi fikirlerim dil.. ben kullandım sürüşü v.s çok hoş debriajsız geçiş falan var.. intercooller le guzel traktör..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 247040, member: 2401"] [b]Ynt: Kubota Tractor (PALATLI )[/b] ben kullalan bi çok kişi ile görüştüm telefonlarıda var halen bende.. adanada osmaniyede falan.. yakıtı az çekişi cok iyi çok memnunuz dediler hep.. 398mf si olan biriylede konustum ikiside adamın kendi malı adam.. 398i de satıp bitane daha almayı düşünüyorum ama ikinci eli alıcı bulmaz diye 398i bekletiyorum sıkıştım mı anında satarım dedi yoksa dedi bu 398 den daha çekişli daha az yakıyor dedi adanalı bi çifçi.. 286goldu olan biriyle konustum o deneme traktörünü kullanmıştı adam diyor ikinci el piyasassı olsa anında gold u satar gidder alırım bitane çok hoşuma gitti dedi yakıtıtda gold dan az dedi artık bu dediklerim alıntıdır aynen söyleyenlerin agzından yazdım kendi fikirlerim dil.. ben kullandım sürüşü v.s çok hoş debriajsız geçiş falan var.. intercooller le guzel traktör.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
Kubota Tractor (PALATLI )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt