PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hakan007" data-source="post: 1215508" data-attributes="member: 78598"><p>Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Geçen hafta 2015 model 1400 saatte M8540 kabinli traktör aldık. 7.04.2018 tarihinde antalya korkuteli servisinde bakımını yaptırdık. İlk tarla denemesini 8.04.2018 tarihinde nohut ekiminde yaptık. Traktörün arkasına akrabamızın 4x4 td75b sinde kullandığı 10 inç 5 li ünlü pulluğu taktık hidrolik inip kalkmamaya başladı. Benim düşüncem bu pulluğu bizim topraklarda 75hp lik traktörler çektiğinden bizim motora küçük geleceği yönündeydi. </p><p></p><p>Esas olarak diğer kullanıcı arkadaşlar, bizim traktörde hidrolik pompasıyla ilgili bir sıkıntı var gibi geldi. Antalya korkuteli Servisini tarlaya çağırdık geldiler hidrolik hassasiyet ayarı yaptı kaldırmaya indirmeye başladı traktör ancak çiftte sürdüğümüzde hidrolik kısmından arada bir ses geliyor ve traktör birden kesiliyor. daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu. Ayrıca bizim yayla biraz dere tepe kendimizde turbolu fiat 480 var onun boş 6. vitesle çıktığı rampayı kubota 6. vitesle çıkamıyor, 5 e düşüyorum 5 le bile zor topluyor. </p><p></p><p>Arkadaşlar kubotayı köyde ilk biz aldık çok araştırdım lafta formda da yorumlara baktım ancak şimdi inceden bir pişmanlık duygusu var. Almadan önce bayi 0 traktör ler için 2 yıl ve sonrasında 10.000 saat garantili diyordu. Servis sizin traktörün garantisi yok dedi. Ne yapmam lazım? Bizim traktör 2015 model ve 1430 saatte.</p><p></p><p>Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hakan007, post: 1215508, member: 78598"] Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Geçen hafta 2015 model 1400 saatte M8540 kabinli traktör aldık. 7.04.2018 tarihinde antalya korkuteli servisinde bakımını yaptırdık. İlk tarla denemesini 8.04.2018 tarihinde nohut ekiminde yaptık. Traktörün arkasına akrabamızın 4x4 td75b sinde kullandığı 10 inç 5 li ünlü pulluğu taktık hidrolik inip kalkmamaya başladı. Benim düşüncem bu pulluğu bizim topraklarda 75hp lik traktörler çektiğinden bizim motora küçük geleceği yönündeydi. Esas olarak diğer kullanıcı arkadaşlar, bizim traktörde hidrolik pompasıyla ilgili bir sıkıntı var gibi geldi. Antalya korkuteli Servisini tarlaya çağırdık geldiler hidrolik hassasiyet ayarı yaptı kaldırmaya indirmeye başladı traktör ancak çiftte sürdüğümüzde hidrolik kısmından arada bir ses geliyor ve traktör birden kesiliyor. daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu. Ayrıca bizim yayla biraz dere tepe kendimizde turbolu fiat 480 var onun boş 6. vitesle çıktığı rampayı kubota 6. vitesle çıkamıyor, 5 e düşüyorum 5 le bile zor topluyor. Arkadaşlar kubotayı köyde ilk biz aldık çok araştırdım lafta formda da yorumlara baktım ancak şimdi inceden bir pişmanlık duygusu var. Almadan önce bayi 0 traktör ler için 2 yıl ve sonrasında 10.000 saat garantili diyordu. Servis sizin traktörün garantisi yok dedi. Ne yapmam lazım? Bizim traktör 2015 model ve 1430 saatte. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt